Libnet.ro
UNICEF

06:45

Alina Gorghiu compara situatia din PSD cu Urzeala tronurilor

Antena3 Antena3,
Alina Gorghiu compara situatia din PSD cu Urzeala tronurilor

Alina Gorghiu, co-presedintele PNL, a comparat situatia actuala din PSD cu serialul de televiziune Urzeala tronurilor/Game of Thrones, proaspat nominalizat la 24 de premii Emmy, intr-o postare pe Facebook. continuă pe Antena3

Alina Gorghiu ii cere socoteala ministrului Educatiei pentru situatia de la evaluarea nationala si de la bacalaureat privind discrepanta intre notele initiale si cele de dupa contestatie

Copresedintele PNL Alina Gorghiu ii cere o explicatie publica ministrului Educatiei, Sorin Cimpeanu, pentru situatia creata la bacalaureat si evaluarea nationala privind discrepanta dintre notele initiale.

Alina Gorghiu, despre lupta pentru scaunul lui Ponta: Cu siguranta va veni curand si o noapte a cutitelor lungi in PSD

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, Alina Gorghiu a anuntat, luni, la RFI,ca liberalii au strans 200. 000 de semnaturi pentru demisia lui Victor Ponta si a declarat ca va veni curand si o noapte a cutitelor lungi in PSD, referindu-se la posibilitatea convocarii unui congres al social-democratilor.

Alina Gorghiu, la RFI: Am strans aproape 200.000 de semnaturi pentru demisia lui Ponta; renuntarea la sefia PSD este ca o operatie la un picior gresit

Liberalii au strans aproape 200. 000 de semnaturi pentru demisia lui Victor Ponta si spera ca la inceputul lunii septembrie sa aiba un milion de semnaturi stranse. Declaratia a fost facuta, la RFI, de co-presedintele PNL Alina Gorghiu. Ea spune ca demisia lui Victor Ponta de la sefia PSD este ca o operatie la un picior gresit.

Alina Gorghiu: Activitatea guvernamentala este blocata. Victor Ponta nu stie sa vorbeasca decat de problema sa juridica

Copresedintele PNL Alina Gorghiu, a declarat, joi, ca activitatea guvernamentala este blocata, pentru ca premierul Victor Ponta nu stie sa vorbeasca decat de situatia sa juridica. Activitatea guvernamentala.

Alina Gorghiu: Va urma noaptea cutitelor lungi in PSD pentru Victor Ponta

Liberalii par ca asteapta ca Victor Ponta sa primeasca lovitura de gratie chiar din partea PSD. Alina Gorghiu a declarat, astazi, la RFI, ca este sigura ca Victor Ponta va avea parte, cat de curand, de o.

Gorghiu: Ponta trebuie sa deblocheze situatia din prezent prin demisie. Ar fi un gest de onoare pe care ar trebui sa si-l asume (VIDEO)

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca Victor Ponta a dus Romania pe un traseu gresit, iar singura solutie pentru a iesi din acest impas este demisia,.

Alina Gorghiu: Am convingerea ca Ponta este pe ultima suta de metri in privinta carierei sale de prim-ministru. PNL a strans aproape 200 de mii de semnaturi pentru demisia lui

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a anuntat ca liberalii au strans aproape 200 de mii de semnaturi pentru demisia premierului Victor Ponta. Liderul PNL nu este insa de acord cu demisia lui Ponta de la sefia PSD,.

Alina Gorghiu ar RENUNTA la tot ce a realizat. Care este motivul

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a vorbit deschis intr-un interviu pentru ziarulring. ro. Avocat si om politic, Alina Gorghiu a facut o marturisire despre planurile sale de viitor si a recunoscut ca intentioneaza ca in curand sa devina mamica .

Alina Gorghiu ar RENUNTA la tot pentru a deveni MAMA

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a vorbit deschis intr-un interviu pentru ziarulring. ro. Avocat si om politic, Alina Gorghiu a facut o marturisire despre planurile sale de viitor si a recunoscut ca intentioneaza ca in curand sa devina mamica .

Ce planuri de viitor are femeia Alina Gorghiu: As renunta la orice...

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a vorbit deschis intr-un interviu pentru ziarulring. ro. Avocat si om politic, Alina Gorghiu a facut o marturisire despre planurile sale de viitor si a recunoscut ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )