Libnet.ro
UNICEF

18:30

Alina Gorghiu, refuzata de un pusti! NU DESCHID PENTRU CA SUNT HOTI, iMI PARE RAU!: Dupa Simona Gherghe si Denise Rifai a venit si randul Copilului Minune(VIDEO)

B1 B1,
Alina Gorghiu, refuzata de un pusti! NU DESCHID PENTRU CA SUNT HOTI, iMI PARE RAU!: Dupa Simona Gherghe si Denise Rifai a venit si randul Copilului Minune(VIDEO)

In ultima perioada, Alina Gorghiu vrea sa atraga cat mai multe vedete in partidul pe care il conduce, printre acestea se numara jurnalistele Denise Rifai si Simona Gherghe. Dar pe. continuă pe B1

Alina Gorghiu le invita pe Denise Rifai si Simona Gherghe sa candideze pe listele PNL: Ar face o figura frumoasa. / Denise Rifai: O surpriza placuta gestul Alinei Gorghiu, ne intalnim sa discutam

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat sambata seara, la Antena 3, ca Denise Rifai prezentatoare la Realitatea Tv) si Simona Gherghe Antena 1) ar face o figura frumoasa daca ar dori sa candideze pe listele PNL la alegerile parlamentare si ca ar vrea ca declaratia ei sa fie privita ca o invitatie, potrivit Mediafax. Moderatoarea Denise Rifai s-a declarat placut surprinsa de invitatia liderului PNL, precizand ca a sunat-o pe Gorghiu pentru a se cunoaste si a discuta.

Am fler la oameni puternici si bataiosi!. Alina Gorghiu, selfie cu Denise Riffai. Cele doua s-au intalnit la o cafea (FOTO)

Alina Gorghiu s-a intalnit cu Denise Rifai, duminica seara, la o cafea, dupa ce presedinta PNL si-a exprimat dorinta ca jurnalista sa se alature partidului sau. Pentru a face marcata.

Propuneri surpriza pentru alegerile parlamentare. Presedintele PNL Alina Gorghiu spune ca jurnalistele Denise Rifai si Simona Gherghe s-ar putea regasi pe lista PNL si ar face o figura foarte frumoasa

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat sambata seara ca jurnalistele Denise Rifai si Simona Gherghe ar face o figura frumoasa daca ar dori sa candideze pe listele PNL si ca ar vrea ca declaratia sa fie privita ca o invitatie, transmite mediafax.

Alina Gorghiu: Niciodata nu vom guverna cu PSD. Nu avem niciun fel de chimie

Pentru prima data de cand este presedinte unic al PNL, Alina Gorghiu a venit intr-un platou de televiziune sa raspunda la cele mai arzatoare intrebari ale momentului. Voi fi la fel de.

Alina Gorghiu, la QA cu Alessandra Stoicescu

Pentru prima data de cand este presedinte unic al PNL, Alina Gorghiu vine intr-un platou de televiziune sa raspunda la cele mai arzatoare intrebari ale momentului. A fost un plan de eliminare.

Alina Gorghiu, declaratie surprinzatoare: Voi fi ultima care va anunta unde va candida

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, sambata, ca va anunta ultima dintre colegii sai de partid unde anume va candida pentru alegerile parlamentare si a subliniat ca mai important este ce fel de.

Alina Gorghiu: Urmeaza doua luni de calomnii; pentru cartelul PSD-ALDE principalul vinovat e poporul care se duce la vot

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat sambata, la Consiliul National de Coordonare al PNL, ca urmeaza doua luni de calomnii, miniciuni si teorii, iar cartelul PSD-ALDE va livra in perioada urmatoare miniciuni precum.

Alina Gorghiu: Urmeaza doua luni de calomnii si minciuni. Pentru PSD si ALDE, principalul vinovat e poporul care se duce la vot

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat sambata, la Consiliul National de Coordonare al PNL CNC), ca urmeaza doua luni de calomnii, miniciuni si teorii, perioada in care cartelul PSD-ALDE va veni cu o alta interpretare a ceea ce s-a intamplat in ultimii doi ani in politica.

Alina Gorghiu, validata de Consiliul National de Coordonare al PNL in functia de presedinte unic al partidului

Consiliul National de Coordonare al Partidului National Liberal PNL) a validat-o, sambata, pe Alina Gorghiu in functia de presedinte al partidului, anunta Agerpres. Cei peste 700 delegati la reuniune au votat astfel in unanimitate modificarile la Statutul PNL, potrivit carora partidul va fi condus de un singur presedinte pana la Conventia Nationala a liberalilor care se va desfasura anul viitor. Participantii la reuniune l-au validat si pe eurodeputatul Daniel Buda ca imputernicit la semnarea listelor de candidati ai partidului pentru alegerile legislative.

Alina Gorghiu le raspunde celor care o contesta pe Denise Rifai: Daca preferati condamnati penali, PNL nu are cum sa va convinga

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a postat pe Facebook o fotografie cu Denise Rifai, dupa o intalnire la cafea, precizand ca nu a fost stabilita o candidatura a jurnalistei pe listele liberalilor, si le-a raspuns in comentarii contestatarilor lui Rifai spunandu-le ca, daca prefera candidati penali, atunci PNL nu are cum sa-i convinga.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2481 seconds )