Libnet.ro
UNICEF

18:15

Alina Gorghiu, schimbare de optica, in Alba: De cand sunt insarcinata, privesc politica altfel, cu mai multa ingaduinta

Adevărul Adevărul,
Alina Gorghiu, schimbare de optica, in Alba: De cand sunt insarcinata, privesc politica altfel, cu mai multa ingaduinta

Alina Gorghiu spune ca de cand este insarcinata si-a schimbat perceptia despre politica, pe care o priveste acum cu mai multa ingaduinta. Copresedintele PNL afirma ca este mai preocupat de teme care tin de familie, copii si sanatate publica. continuă pe Adevărul

Alina Gorghiu, moment artistic cu haine probate direct pe scena din Sibiu, in timpul lansarii candidatilor PNL la primarie

Copresedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga au primit, vineri, cadouri ceva mai deosebite in cadrul festivitatii de lansare a candidatilor PNL la alegerile locale din judetul Sibiu.

Alina Gorghiu, despre noul presedinte al TVR: Votul nostru se va indrepta catre orice candidat care nu apartine PSD

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a anuntat vineri, la Sibiu, ca PNL va vota noua propunere venita din partea Consiliului de Administratie pentru sefia TVR, respectiv Monica Ghiurco, aceasta adaugand ca parlamentarii liberali vor vota orice candidat care nu apartine de PSD.

PNL a dat in judecata Guvernul si vrea sa forteze doua tururi locale. Alina Gorghiu: Ne asteptam sa avem dreptate si in instanta, sa avem alegeri in doua tururi (VIDEO)

Legat de faptul ca Partidul national Liberal a dat in judecata Guvernul, din cauza alegerilor locale in doua tururi, Alina Gorghiu a declarat ca se asteapta sa iasa victorioasa in instanta.

Vasile Blaga si Alina Gorghiu, la Sibiu, reactie despre casa pierduta de familia Iohannis: Legea este una pentru toti

Copresedintii PNL, Alina Gorgiu si Vasile Blaga, au declarat vineri, 8 aprilie, la Sibiu, ca asteapta ca instanta sa se pronunte in cazul casei sotilor Iohannis, imobil pierdut de familia prezidentiala printr-o sentinta judecatoreasca atacata insa cu o contestatie in anulare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )