Libnet.ro
UNICEF

19:30

Alo, sunt eu, Picasso: Darius Valcov, bijuteria dosarelor DNA

B1 B1,
Alo, sunt eu, Picasso: Darius Valcov, bijuteria dosarelor DNA

Fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, este detinatorul a circa 100 de tablouri care mai de care mai celebre: Renoir, Picasso, Grigorescu. Cu alte cuvinte, un mare pasionat de arta. Conform. continuă pe B1

Alo, sunt eu, Picasso: Valcov, bijuteria dosarelor DNA

Dosarul Valcov-Picasso reprezinta, cel putin la o prima vedere, cel mai spectaculos si mai solid dosar DNA. Probatoriul e complet -nenumarate denunturi si declaratii, inregistrari ambientale, convorbiri telefonice, supraveghere video, fotografii, inscrisuri contabile s. a. - si vine intr-un moment in care se vorbea insistent despre fragilitatea dosarelor bazate doar pe un denunt sau numai pe interceptari.

UPDATE: Darius Valcov, audiat la DNA. Primele declaratii ale fostului ministru

43: Darius Valcov a parasit sediul DNA dupa aproximativ o ora si anuntat ca va reveni dupa-masa pentru mai multe declaratii.

Darius Valcov a fost retinut de DNA

Actualizare 17:50 Fostul ministru de Finante Darius Valcov a fost retinut, in urma cu putin timp, de DNA, scriu surse din presa. --- * Arestarea lui Darius Valcov, aprobata de Senat * RTV: Valcov a facut 2 denunturi la DNA in care apar numele lui Basescu si Blaga Fostul ministru de Finante Darius Valcov ar fi facut doua denunturi, in aceasta dimineata la DNA, in care apar atat numele fostului presedinte Traian Basescu, cat si cel al fostului presedinte al PDL Vasile Blaga, potrivit unor surse judiciare citate de Romania TV.

Darius Valcov, dupa audierea de la DNA: Nu facem justitie la televizor (VIDEO)

Fostul ministru de finante, Darius Valcov, a declarat, la iesirea de la sediul Directiei Nationale Anticoruptie ca nu face justitie la televizor, informeaza B1 TV. Valcov s-a prezentat vineri, in jurul orei.

Darius Valcov, denuntat de un deputat. DNA: Fostul ministru i-a cerut deputatului Barbulescu sa distruga probe aflate intr-un seif

Darius Valcov i-ar fi cerut deputatului Daniel Ionut Barbulescu sa distruga o serie de probe dintr-un seif pe care i-l lasase spre pastrare, potrivit informatiilor din referatul prin care procurorii DNA cer.

DNA a gasit 94 de tablouri celebre care i-ar apartine lui Darius Valcov: Printre acestea, trei tablouri de Picasso. Operele de arta, depozitate la rude si prieteni

Noi date in dosarul fostului ministru de Finante Darius Valcov, plasat joi seara in arest la domiciliu pentru fapte de coruptie. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au descoperit, in urma unor.

DNA a gasit 94 de tablouri celebre care i-ar apartine lui Darius Valcov: Printre acestea, trei tablouri de Picasso. Operele de arta, depozitate la rude si prieteni (VIDEO)

Noi date in dosarul fostului ministru de Finante Darius Valcov, plasat joi seara in arest la domiciliu pentru fapte de coruptie. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au descoperit, in urma unor.

FOTOGALERIE Tablourile confiscate de DNA in dosarul Darius Valcov

DNA a facut publice vineri fotografii ale picturilor si desenelor confiscate de procurori in dosarul lui Darius Valcov, fost ministru al Finantelor. In imagini se vad picturi si desene semnate de Pablo Picasso, Andy Warhol si pictori romani, unele dintre ele cumparate de la prestigioase case de licitatii straine, precum Christie's sau Sotheby's.

Ce tablouri de Picasso are Valcov in colectie

Printre cele aproximativ 100 de tablouri descoperite de anchetatori la perchezitiile din dosarul fostului ministru al Finantelor Darius Valcov sunt si trei lucrari de arta semnate de Pablo Picasso.

Procurorii DNA fac perchezitii la firmele controlate de Darius Valcov

Procurorii DNA fac in acest moment perchezitii la firmele controlate de Darius Valcov din Slatina. Trei firme sunt verificate de anchetatori.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )