Libnet.ro
UNICEF

07:16

Darius Valcov, dupa audierea de la DNA: Nu facem justitie la televizor (VIDEO)

B1 B1,
Darius Valcov, dupa audierea de la DNA: Nu facem justitie la televizor (VIDEO)

Fostul ministru de finante, Darius Valcov, a declarat, la iesirea de la sediul Directiei Nationale Anticoruptie ca nu face justitie la televizor, informeaza B1 TV. Valcov s-a prezentat vineri, in jurul orei. continuă pe B1

Alo, sunt eu, Picasso: Darius Valcov, bijuteria dosarelor DNA

Fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, este detinatorul a circa 100 de tablouri care mai de care mai celebre: Renoir, Picasso, Grigorescu. Cu alte cuvinte, un mare pasionat de arta. Conform.

Ce a declarat Darius Valcov, dupa cele 24 de ore de retinere

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a declarat, joi, la iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie, ca asteapta decizia justitiei in cazul sau.

UPDATE: Darius Valcov, audiat la DNA. Primele declaratii ale fostului ministru

43: Darius Valcov a parasit sediul DNA dupa aproximativ o ora si anuntat ca va reveni dupa-masa pentru mai multe declaratii.

Darius Valcov a plecat de la iCCJ, dupa ce ordonanta de retinere a expirat: Asteptam decizia instantei si apoi vom vedea. Haideti sa nu facem justitie la televizor

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a plecat joi de la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie, in jurul orei 17. 40, dupa ce a expirat ordonanta de retinere emisa pe numele sau. inalta Curte.

Darius Valcov a plecat de la iCCJ, dupa ce ordonanta de retinere a expirat: Asteptam decizia instantei si apoi vom vedea. Haideti sa nu facem justitie la televizor (VIDEO)

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a plecat joi de la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie, in jurul orei 17. 40, dupa ce a expirat ordonanta de retinere emisa pe numele sau. inalta Curte.

Darius Valcov a fost retinut de DNA

Actualizare 17:50 Fostul ministru de Finante Darius Valcov a fost retinut, in urma cu putin timp, de DNA, scriu surse din presa. --- * Arestarea lui Darius Valcov, aprobata de Senat * RTV: Valcov a facut 2 denunturi la DNA in care apar numele lui Basescu si Blaga Fostul ministru de Finante Darius Valcov ar fi facut doua denunturi, in aceasta dimineata la DNA, in care apar atat numele fostului presedinte Traian Basescu, cat si cel al fostului presedinte al PDL Vasile Blaga, potrivit unor surse judiciare citate de Romania TV.

Darius Valcov, denuntat de un deputat. DNA: Fostul ministru i-a cerut deputatului Barbulescu sa distruga probe aflate intr-un seif

Darius Valcov i-ar fi cerut deputatului Daniel Ionut Barbulescu sa distruga o serie de probe dintr-un seif pe care i-l lasase spre pastrare, potrivit informatiilor din referatul prin care procurorii DNA cer.

Darius Valcov a fost retinut de procurorii DNA

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost retinut miercuri pentru 24 de ore de procurorii DNA in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi intervenit, pe vremea cand era primar al Slatinei, in atribuirea unor contracte catre un om de afaceri. Senatul a aprobat miercuri dupa-amiaza cererea procurilor anti-coruptie de retinere si arestare preventiva a lui Darius Valcov. Imediat dupa votul din Senat, fostul ministru s-a prezentat la sediul DNA. Inalta Curte de Casatie si Justitie urmeaza sa decida, joi, daca Darius Valcov va primi mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile. Ora 18:30: Darius Valcov a parasit incatusat sediul DNA, urmand sa fie dus in arestul Politiei Capitalei. Mergem inainte, le-a spus el jurnalistilor.

Ce au gasit procurorii iN PERETII casei lui Darius Valcov: Au o mare valoare

Darius Valcov a ajuns acasa dupa ce a scapat de arestul preventiv. Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au respins cererea DNA, insa au decis ca fostul ministru de Finante sa fie plasat in.

Darius Valcov, in arest la domiciliu

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov va fi cercetat in arest la domiciliu, potrivit deciziei inaltei Curti de Casatie si Justitie, care a respins cererea procurorilor DNA privind arestarea preventiva pentru 30 de zile .

ştiri de la B1

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )