Libnet.ro
UNICEF

17:15

ALOCATII COPII 2019. Copiii vor primi mai multi bani de la stat incepand de la 1 aprilie. Cat vor primi in plus

Antena3 Antena3,
ALOCATII COPII 2019. Copiii vor primi mai multi bani de la stat incepand de la 1 aprilie. Cat vor primi in plus

Olguta Vasilescu anunta ca de la 1 aprilie vor creste alocatiile tuturor copiilor. De maine, cresc alocatiile tuturor copiilor, dupa cum urmeaza: -300 de lei pentru cei cu. continuă pe Antena3

S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca esti pe lista...

Pensiile fostilor angajati ai MAI sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, arata datele Caselor Sectoriale ale celor doua institutii.

Situatie revoltatoare intr-o gradinita din Tulcea. Mai multi copii s-au imbolnavit de TBC din cauza unei adolescente care a facut practica in institutie

Mai multi copii de la o gradinita din Tulcea au fost diagnosticati cu TBC. Micutii s-ar fi infectat de la o eleva de clasa a 11-a care a facut practica in cadrul gradinitei. Luati la intrebari, asistenta.

Valentina Buliga: 600 de lei de Pasti vor primi persoanele cu pensii mai mici de 2 mii de lei pana la indexare

Ajutorul in suma de 600 de lei pentru Pasti il vor primi persoanele care pana la 1 aprilie au avut pensia sau alocatia mai mica de 2. 000 de lei, dar nu dupa indexare. Despre aceasta a anuntat presedinta Casei Nationale de Asigurari Sociale, Valentina Buliga, transmite IPN.

Marea recalculare. Ce pensionari vor primi intre 2.000 si 4.000 de lei in plus la pensie, din aceasta luna

Din aceasta luna, zeci de mii de pensionari vor primi pensii mai mari cu pana la 4. 000 de lei, in urma recalcularii pensiilor din grupele I si II de munca, a anuntat ministrul Muncii Marius Budai.

SFIDAND CERERILE SUA: Mai multi soldati rusi au ajuns in Venezuela

Mai multi soldati rusi au ajuns in Venezuela pentru a discuta despre o cooperare militara, dupa cum anunta presa rusa, iar Kremlinul respinge cererea presedintelui american Donald Trump ca Rusia sa se retraga din tara sud-americana.

Chisinau: Copiii vor fi inscrisi online la scoala

Inscrierea copiilor la scoala incepe in municipiul Chisinau pe 1 aprilie. Parintii vor putea face acest lucru online, pe platforma: www. escoala. chisinau. md. Seful adjunct al Directiei generale educatie, tineret si sport, Viorica Negrei, a declarat pentru IPN ca procedura ramane aceeasi, se schimba doar modalitatea de prezentare a actelor.

Persoanele care VOR PRIMI 600 de lei de Pasti! Verifica daca esti pe LISTA

Persoanele care au pensia sau alocatia mai mici de 2. 000 de lei vor primi 600 de lei de Pasti, dar nu dupa indexare.

Zeci de persoane au atacat romii din Bulgaria si Romania la Paris in urma unor informatii false conform carora acestia ar fi rapit copii

Douazeci de persoane au fost arestate la Paris dupa ce au atacat mai multi romi, majoritatea din Bulgaria si Romania, in urma unor zvonuri online conform carora acestia ar fi rapit copii, scrie The Sun.

Raport: baronii PSD care au primit cei mai multi bani de la Ministerul Dezvoltarii

Judetele si localitatile conduse de lideri PSD au primit, in 2018, cei mai multi bani de la Ministerul Dezvoltarii, institutie condusa anul trecut de Paul Stanescu, aflat acum la cutite cu Liviu Dragnea. De altfel, Consiliul Judetean Olt, institutie prezidata timp de opt ani de Paul Stanescu, a fost primul in clasamentul alocarilor, arata un raport Expert Forum.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )