Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alphabet, fostul Google, e aproape cea mai valoroasa companie din univers

Playtech Playtech,
Alphabet, fostul Google, e aproape cea mai valoroasa companie din univers

2015 a fost un an important pentru Google. Si-au schimbat, numele, logo-ul si s-au impartit in vreo alte cateva firme mai mici care sa intre sub umbrela Alphabet. in urma masivei miscari de descentralizare, Google va depasi in curand ca valoare gigantul din Cupertino: Apple. Conform New York Times, Google are acum o valoare de []. continuă pe Playtech

Cea mai simpla reteta pentru pateu de ficat facut in casa. De ce se pune mai multa ceapa la calit

Pateul de ficat este un preparat supergustos indragit de o multime de romani. Adevarul va prezinta cea mai simpla si cea mai buna reteta pentru a obtine un pateu de ficat delicios.

Cea mai frumoasa si scumpa camera ultrarezistenta e creata de Leica

Exista multe camere foto ce se mandresc cu un nivel sporit de rezistenta la intemperii, dar Leica s-ar putea sa o fi anuntat oficial pe cea mai frumoasa si scumpa dintre ele. Cei de la Leica nu lanseaza deseori noi modele de camere foto, iar cand o fac, prefera sa nu se distanteze semnificativ de [].

Vivaldi, Unicredit: Romania face parte din plutonul tarilor cu cea mai ridicata crestere economica din regiune

Romania face parte din plutonul tarilor cu cea mai ridicata rata a cresterii economice din regiune, ceea ce face ca investitiile sa poata fi considerate atractive, a declarat Carlo Vivaldi, seful operatiunilor Unicredit din Europa Centrala si de Est in cadrul conferintei Euromoney, desfasurate in Viena. In genere, tara noastra a fost apreciata de vorbitorii straini prezenti la conferinta ca avand un mediu economic stabil si atractiv pentru investitori.

Statul Islamic a distrus cea mai veche manastire crestina din Irak

Imagini obtinute prin satelit de Associated Press au confirmat ca cea mai veche manastire crestina din Irak, ridicata acum peste 1. 400 de ani, a fost distrusa de reteaua terorista Stat Islamic, in campania gruparii de a eradica siturile arheologice si religioase considerate eretice.

Adevarul Live, ora 11.00. Bea apa! Asculta muzica buna! Ramai liber! Cea mai frumoasa cale de a invinge rutina

Cand ai dansat ultima oara fara macar sa te gandesti la felul in care esti vazut de ceilalti? Cand ai dansat ultima oara pentru tine? Coregrafii Oana Neagu Waana) si Alexandru Ciule Cypher) vorbesc, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre cea mai frumoasa forma de libertate dansul si despre cum si, mai ales, unde o poti valorifica.

Cea mai mica pensie de stat din Regiunea Sud-Vest Oltenia. Peste 17.500 de pensionari olteni traiesc din pensia sociala de 400 de lei

Pensionarii din Olt, care reprezinta aproximativ 20% din totalul pensionarilor din Regiunea Sud-Vest Oltenia, au incasat, atat in 2014, cat si in 2015, cea mai mica pensie din sectorul de stat raportat la cele sase judete, sub 800 de lei. Peste 17. 500 de pensionari traiesc insa din venitul minim social de 400 lei. Nu le ajunge nici de medicamente, asa ca se-mprumuta, uneori de mai multe ori pe an, la CAR.

Cea mai scazuta temperatura din Romania: minus 29,5 grade

Cea mai scazuta temperatura din tara in aceasta iarna, de minus 29,5 de grade Celsius, a fost inregistrata, miercuri dimineata.

Delia, cea mai hot fotografie de pana acum (Foto)

Este in vacanta intr-o locatie de vis, dar chiar si asa Delia a fost mereu aproape de fani. A postat fotografii din locurile vizitate si a schimbat impresii cu ei pe retelele de socializare.

Cea mai folosita parola pe internet continua sa fie cea mai previzibila pentru hackeri: 1-2-3-4-5-6

Parolele cele mai previzibile de pe internet, de genul 1-2-3-4-5-6, nu s-au schimbat la nivel mondial din 2011, in pofida frecventelor avertismente referitoare la riscurile de piratare a conturilor de posta electronica sau bancare, releva un studiu publicat marti in SUA, informeaza Agerpres citand AFP.

Barometru: Guvernul ramane, pentru al cincilea an consecutiv, cea mai putin credibila institutie

Oamenii sunt mai increzatori in cineva ca ei sau intr-un angajat decat intr-un CEO sau un oficial, iar mediul de afaceri este mai credibil decat ONG-urile sau guvernul, acesta din urma fiind, pentru al cincilea an consecutiv, cel mai putin.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )