Libnet.ro
UNICEF

22:15

Alpinistul Zsolt Torok, decorat post-mortem de Iohannis

Adevărul Adevărul,
Alpinistul Zsolt Torok, decorat post-mortem de Iohannis

Alpinistul Zsolt Torok, care a fost gasit decedat in Muntii Fagaras, a fost decorat de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National Pentru Merit in grad de Cavaler, pentru determinarea si pasiunea cu care si-a desavarsit pozitia de alpinist la nivel national si international, precum si pentru contributia semnificativa adusa sportului romanesc. continuă pe Adevărul

Alpinistul Zsolt Torok, decorat de presedintele Iohannis

Alpinistul Zsolt Torok, care a fost gasit decedat in Muntii Fagaras, a fost decorat de presedintele .

Alpinistul Zsolt Torok, decorat post-mortem de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat post-mortem pe alpinistul Zsolt Torok, conferindu-i Ordinul National Pentru Merit in grad de Cavaler.

Alpinistul Zsolt Torok, decorat post-mortem Ordinul National Pentru Merit in grad de Cavaler: Klaus Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretul de decorare post-mortem a alpinistului Zsolt Torok, care si-a pierdut viata in Muntii Fagaras la sfarsitul saptamanii trecute. in semn de .

Alpinistul Zsolt Torok a fost gasit mort in Muntii Fagaras. Ce recorduri stabilise la nivel mondial

Alpinistul Zsolt Torok, care fusese dat disparut in Muntii Fagaras, a fost gasit mort de echipajele de salvamontisti. Ministrul de Interne Mihai Fifor a anuntat moartea lui printr-un mesaj postat pe contul personal de Facebook. Zsolt Torok avea 45 de ani si stabilise mai multe recorduri in alpinismul romanesc si cel mondial. Alpinistul Zsolt Torok .

Cum a murit alpinistul Zsolt Torok.A plecat singur de la Balea Lac. Urma sa se intalneasca cu niste prieteni la Negoiu

Trupul neinsufletit a lui Zsolt Torok, unul dintre cei mai cunoscuti alpinisti romani, a fost recuperat in zona Varfului Negoiu din Muntii Fagaras. Cel mai probabil, alpinistul a alunecat intre stancile unde a fost gasit.

Muntele a renuntat greu la alpinistul Zsolt Torok. Ce s-a intamplat cand autoritatile au vrut sa-i coboare trupul de pe Negoiu

Elicopterul solicitat pentru evacuarea alpinistului dat initial disparut in Muntii Fagaras nu a putut interveni din cauza conditiilor meteorologice, acesta urmand a fi coborat de pe munte pe cale terestra de.

Ministrul de Interne, Mihai Fifor, mesaj de condoleante dupa moartea alpinistului Zsolt Torok: Ramas bun, prieten drag

Ministrul de Interne, Mihai Fifor, a reactionat sambata la aflarea vestii ca alpinistul Zsolt Torok a fost gasitmort, duspa ce a fost dat disparut in muntii Fagaras. Ramas bun, prieten.

Ministrul de Interne, la inmormantarea alpinistului Zsolt Torok, gasit mort in Fagaras. Imagini emotionante

Ministrul Afacerilor Interne a participat la inmormantarea alpinistului Zsolt Torok, care a fost gasit mort in Muntii Fagaras. Mihai Fifor a citit Ordinul National prin care presedintele Klaus Iohannis l-a decorat post-mortem pentru contributia adusa sportului romanesc. Ministrul de Interne a participat la inmormantarea alpinistului Zsolt Torok Alpinistul a fost inmormantat cu onoruri militare in .

Alpinistul decedat in Muntii Fagaras este cunoscutul Zsolt Torok

Alpinistul care a decedat, sambata, in Muntii Fagaras este cunoscutul alpinist aradean Zsolt Torok.

Zsolt Torok a murit. Celebrul alpinist roman avea 45 de ani. A fost gasit pe o portiune de creasta abrupta din Muntii Fagaras

Cunoscutul alpinist roman Zsolt Torok a murit. Avea 45 de ani si fusese dat disparut de familie. Alpinistul disparusein Muntii Fagaras, unde a fost gasit decedat, a anuntat sambata seful.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )