Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alro a investit peste 16 milioane de dolari pentru cresterea eficientei operationale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alro a investit peste 16 milioane de dolari pentru cresterea eficientei operationale

Alro, producator de aluminiu din Europa continentala excluzand Rusia si Peninsula Scandinava), a finalizat in primul semestru investitii de peste 16 milioane de dolari, atat in segmentul de aluminiu primar, cat si in cel de aluminiu procesat, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Scania, amendata de Comisia Europeana cu 880 milioane euro pentru participarea la un cartel al producatorilor de camioane

Scania a fost amendata de Comisia Europeana cu 880 milioane euro pentru ca ar fi participat alaturi de cinci mari companii concurente la un cartel industrial care a functionat timp de 14 ani. Companiile s-au inteles la preturi si au amanat adoptarea unor tehnologii mai prietenoase cu mediul. Celelalte cinci companii au fost amendate in 2016 cu o suma totala de 2,6 miliarde euro. MAN a scapat de o amenda de 1,2 miliarde euro pentru ca a fost cea care a dezvaluit cartelul catre autoritati.

FC Brasov a intrat in faliment. Clubul de fotbal are datorii de peste 10 milioane de euro

Cu o istorie de 81 de ani, FC Brasov dispare de pe harta fotbalului romanesc, dupa ce Tribunalul Brasov a decis ca echipa sa intre in faliment, avand datorii de peste 10 milioane de euro. FC Brasov a activat ultima oara in sezonul precedent al Ligii a II-a, terminand pe locul sapte.

CET Govora a platit creante de peste 510 milioane lei

Producatorul de energie termica si electrica CET Govora, aflat in insolventa, a achitat din momentul deschiderii procedurii si pana in prezent toate creantele curente catre partenerii comerciali, in cuantum de peste 510 milioane lei.

EXCLUSIV Schema decontarii ilegale a serviciilor medicale de peste trei milioane de euro |DEZVALUIRE ROMANIA LIBERA

Romania libera continua sa dezvaluie cine se ascunde in spatele celor 27 de firme care au incasat ilegal peste trei milioane euro prin sistemul de decontare a serviciilor medicale fictive la domiciliu. Printre acestea, unele care au si contracte cu casa de asigurari a militarilor, spionilor si -magistratilor.

Senatul a aprobat plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului. Care este valoarea maxima

Senatul a aprobat, in sedinta de plen de luni, in calitate de prima Camera sesizata, proiectul de aprobare a Ordonantei de Urgenta privind plafonarea indemnizatiei pentru cresterea copilului.

Ce firme se lupta pe contractul de peste 21,2 milioane de euro pentru dezvoltarea si mentenanta sistemului IT al APIA: Siveco, Telekom si ST in asociere cu firme din grupul Teamnet, fondat de Sebastian Ghita

Firma ST Romania, in asociere cu Teamnet World Professional, avand ca tert sustinator pe Ymens Teamnet, firme din grupul Teamnet fondat de urmaritul penal Sebastian Ghita, au depus oferta pentru contractul estimat la peste 21,2 milioane euro care vizeaza dezvoltarea si mentenanta pentru urmatorii 3 ani a sistemului IT al APIA care gestioneaza cererile de subventii ale fermierilor. O alta oferta a fost depusa de Siveco Romania, iar cea de-a treia oferta a fost depusa de Telekom Romania Communications fostul Romtelecom), avand subcontractori pe Best Internet Security si Trendcadis Corp si tert sustinator pe Soft Business Union. APIA a cheltuit peste 55,5 milioane euro in ultimii 11 ani pe dezvoltarea si mentenanta sistemului IT care gestioneaza cererile de subventii ale fermierilor, principalele firme beneficiare fiind Siveco Romania si Teamnet International. Siveco si Intrarom au fost amendate recent cu peste 8 milioane de lei aproximativ 1,75 milioane euro) de catre Consiliul Concurentei, pentru trucarea unei proceduri de achizitie publica de Agentia de Plati si Interventie pentru A. A) in anul 2008, pentru atribuirea acordului - cadru pentru servicii de extindere si dezvoltare a sistemului informatic.

Liviu Dragnea acuza conducerea ANRE pentru cresterea pretului la energie

Camera Deputatilor si Senatul au decis, ieri, in sedinta comuna, cu 161 voturi pentru si 51 impotriva, constituirea Comisiei parlamentare de ancheta privind activitatea Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE).

Liviu Dragnea acuza conducerea ANRE pentru cresterea pretului la energie

Camera Deputatilor si Senatul au decis, ieri, in sedinta comuna, cu 161 voturi pentru si 51 impotriva, constituirea Comisiei parlamentare de ancheta privind activitatea Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE).

Plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului a fost votata de plenul Senatului

Plenul Senatului a adoptat, luni, cu 72 de voturi pentru, 30 impotriva si patru abtineri, proiectul de lege pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 55/2017 privind.

Unilever plateste 2,7 miliarde de dolari pentru firma de cosmetice Carver Korea

Grupul anglo-olandez Unilever a anuntat, ieri, achizitionarea companiei sud-coreene de cosmetice Carver Korea, pentru 2,7 miliarde de dolari 2,27 miliarde de euro), de la un consortiu format din Goldman Sachs, Bain Capital Private Equity si fondatorul companiei, extinzandu-si astfel prezenta pe cea de-a patra mare piata de ingrijire a pielii din lume, transmit Bloomberg si Reuters, conform Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )