Libnet.ro
UNICEF

15:45

Alte 100.000 de doze de vaccin antigripal vor ajunge in tara in zilele urmatoare

Adevărul Adevărul,
Alte 100.000 de doze de vaccin antigripal vor ajunge in tara in zilele urmatoare

000 de doze de vaccin antigripal dintre care 85 de mii de doze oferite cu titlu de donatie din partea Statelor Unite ale Americii si 15 mii de doze achizitionate de catre Republica Moldova prin intermediul UNICEF vor fi livrate in zilele imediat urmatoare, a comunicat seful Sectiei supravegherea epidemiologica a gripei si infectiilor respiratorii de la Agentia Nationala pentru Sanatate Publica ANSP), Stefan Gheorghita, contactat de IPN. continuă pe Adevărul

Aproape 30.000 de doze de vaccin antigripal, repartizate medicilor de familie din Alba

Aproape 30. 000 de doze de vaccin antigripal vor fi repartizate incepand de joi medicilor de familie din Alba pentru imunizarea populatiei.

1 milion de doze din vaccinul anti-COVID vor ajunge in tara la inceputul anului 2021. Iohannis: Este posibil ca pana in vara sa terminam aceasta transa

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca este posibil ca la inceputul anului viitor sa ajunga in Romania prima transa de un milion de doze de vaccin anti-COVID. Seful statului a facut declaratia, joi, la finalul vizitei pe care a facut-o la Romexpo, unde romanii vor fi imunizati impotriva virusului SARS-COV-2.

PAS cere Guvernului sa retraga din Parlament proiectul legii bugetului si politicii fiscale: Vor arunca tara intr-o saracie si mai mare

Presedintele fractiunii parlamentare a Partidului Actiune si Solidaritate, Igor Grosu, cere Guvernului Chicu sa retraga din Parlament proiectul legii bugetului si politicii fiscale si sa vina cu proiecte noi care sa corespunda nevoilor oamenilor. Deputatul considera ca proiectele respective in varianta pe care a prezentat-o Guvernul nu pot fi adoptate in prima lectura de Parlament, deoarece vor arunca tara intr-o saracie si mai mare.

Valeriu Gheorghita: Probabil ca vom avea cel putin un milion de doze de vaccin anti-COVID disponibilein prima transa, doze care ne vor permite asigurarea vaccinarii personalului medical si medico-social (VIDEO)

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campanieinationale de vaccinare impotriva noului coronavirus, a declarat vineri ca in prima etapa, Romania ar putea primi aproximativ un milion de doze din.

Prognoza meteo, azi, 4 decembrie 2020. Maximele termice vor ajunge pana la 14 grade in aceste regiuni

In cusrul zilei de astazi, 4 decembrie 2020, meteorologii anunta vreme calda. Temperaturile vor continua sa creasca, in special in regiunile instra-Carpatice si mai ales in zonele de deal si de munte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )