Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alte cozi kilometrice se intind astazi la vama Kulata din Grecia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alte cozi kilometrice se intind astazi la vama Kulata din Grecia

Sunt din nou cozi uriase la intrarea in Grecia, de la vama Kulata. Romanii care vor sa-si petreaca vacanta in aceasta tara sunt nevoiti sa astepte ore in sir in masini, pentru a trece granita din Bulgaria si a efectua formalitatile de la frontiera elena. Oamenii au scris pe mai multe grupuri de Facebook ca inca de la 5 dimineata stau in coloane. Unii au iesit din autoturisme si asteapta cu copiii pe asfalt, asa cum se poate vedea in imaginile pe care le-au postat, conform Digi24. continuă pe Ziarul Bursa

Noutati pentru romanii care vor sa plece in Grecia, dupa ce au fost inchise punctele de trecere a frontierei cu Bulgaria. Cozi kilometrice la singura intrare terestra Turistii testati vor sta o zi in carantina

Turistii romani care vor sa se deplaseze in Grecia in aceasta perioada pot intra doar printr-un singur punct de trecere a frontierei deschis oficial, anume Promachonas Grecia) Kulata Bulgaria). Cu toate.

MAE despre aglomeratia de la vama Kulata: Coloana de masini de trei kilometri, timp de asteptare, trei ore

Ministerul roman al Afacerilor Externe precizeaza ca la ora actuala, timpul de asteptare la punctul de frontiera dintre Bulgaria si Grecia Kulata-Promachonas) este de aproximativ trei ore, iar coloana de masini aflata in asteptare pentru accesul in punctul de frontiera se intinde pe trei kilometri.

Cozi kilometrice la iesirea din Romania spre Bulgaria: Timpul de asteptare este de 160 de minute

Noi blocaje s-au format la punctele de trecere a frontierei spre Bulgaria. TIR-urile care asteapta iesirea din Romania prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, formeaza o coada de peste zece kilometri pe prima banda.

Cursele charter decoleaza, de astazi, spre destinatii din Grecia

Deschiderea granitelor si suspendarea restrictiilor de calatorie catre anumite state europene, au incurajat turistii romani sa plece in vacantele mult asteptate, in destinatiile lor preferate. Primele zboruri charter din acest sezon estival au decolat astazi, 1 iulie, de pe aeroporturile din Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara catre Insulele Rodos si Creta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )