Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alte doua cazuri de coronavirus confirmate in Romania. Bilantul ajunge la 11

Hotnews Hotnews,
 Alte doua cazuri de coronavirus confirmate in Romania. Bilantul ajunge la 11

Alte doua cazuri de coronavirus COVID-19) au fost confirmate in Romania, astfel ca numarul persoanelor infectate a ajuns la 11. Este vorba despre doua adolescente de 15 si 16 ani din Timisoara si din Hunedoara. continuă pe Hotnews

Alte doua cazuri de coronavirus confirmate vineri, in Romania. Noul bilant: 9 pacienti infectati cu COVID-19

Autoritatile au confirmat vineri alte doua cazuri de coronavirus in Romania. Primul - un barbat de 51 de ani, din judetul Olt, care a intrat in contact cu barbatul de 71 de ani, din Suceava, diagnosticat cu COVID - 19 dupa ce s-a intors din Italia. Al.

inca doua cazuri de coronavirus confirmate in Romania: doua fete de 15 si 16 ani

Au fost confirmate alte doua cazuri de persoane care sunt infectate cu noul coronavirus COVID-19), numarul cazurilor ajungand astfel la 11. Un caz priveste o tanara de 15 ani din Timisoara, care studiaza in aceeasi unitate de invatamant cu ceilalti.

Alte 56 de cazuri nou-confirmate de rujeola au fost raportate in ultima saptamana

Alte 56 de cazuri nou-confirmate de rujeola au fost raportate in ultima saptamana, astfel ca numarul total al imbolnavirilor a ajuns la 19. 576, din care 64 de decese. Cazurile noi au fost semnalate in sapte judete, cele mai multe - 28 - fiind in Suceava.

Coronavirusul a ajuns in Ungaria. Au fost confirmate primele doua cazuri

Ungaria a confirmat, miercuri, doua cazuri de infectare cu coronavirus, fiind vorba de doi studenti iranieni, informeaza agentia de presa Reuters.

Streinu-Cercel, avertisment dupa ultimele doua cazuri de coronavirus confirmate: Orice este posibil in acest moment

Directorul Institutului Matei Bals lanseaza un avertisment dupa ultimele doua cazuri confirmate de coronavirus: Creste riscul de transmitere a virusului.

Scoala din Timisoara unde au fost depistate doua cazuri de coronavirus, inchisa

Scoala din Timisoara unde invata cei doi elevi de 16 ani confirmati pozitiv cu coronavirus a fost inchisa. Cursurile sunt suspendate in perioada 9-11 martie, anunta Prefectura Timis. Au fost.

LIVETEXT Coronavirus in lume: talia, unde au murit peste 100 de persoane, inchide scolile si universitatile pana la jumatatea lui martie Argentina, Chile, Polonia si Ungaria au anuntat primele cazuri de infectie

Argentina, Chile, Polonia si Ungaria au anuntat miercuri primele cazuri de infectie, in timp ce numarul deceselor din Italia a ajuns la 107. Coreea de Sud a raportat 516 cazuri noi de coronavirus, la o zi dupa atingerea unui nivel record care l-a determinat pe presedintele tarii sa declare un razboi agentului patogen. Italia, cu peste 100 de morti cu peste 3. 000 de cazuri confirmate de infectare cu coronavirus este a treia cea mai afectata tara dupa China si Coreea de Sud. Numarul mortilor, la nivel global, era miercuri dimineata de 3. 190, in timp ce numarul total al oamenilor infectati cu COVID-19 era de 93. 000 in 80 de tari. 22:59 Spania a inregistrat al doilea deces cauzat de coronavirus22:28 Doua noi decese confirmate in Statele Unite. Bilantul ajunge la 11 morti21. 55: Arabia Saudita anunta al doilea caz de coronavirus la un cetatean care a venit din Iran prin Bahrain21. 00: Irakul a anuntat primul deces provocat de coronavirus in Bagdad20. 45: Ungaria confirma primele doua cazuri de infectare cu coronavirus20. 40: Franta are acum 285 de cazuri de coronavirus confirmate19. 30: Italia a anuntat oficial ca va inchide toate scolile si universitatile incepand de joi pana pe 15 martie pentru a putea face fata epidemiei de coronavirus.

Coronavirus in Romania. inca doua cazuri, descoperite sambata. Numarul infectiilor confirmate ajunge la 11

Autoritatile anunta ca au descoperit inca doua eleve infectate cu noul coronavirus, COVID-19, una din Timisoara si cealalta din Hunedoara.

LIVETEXT Coronavirus in Romania: Numarul infectarilor a ajuns la 13: Ultimii 4 pacienti diagnosticati sambata - doua fete de 15 si 16 ani din Hunedoara si Timisoara si doi barbati din Bucuresti si Galati intorsi din Italia

Sambata au fost confirmate in Romania 4 noi cazuri de coronavirus, fiind vorba despre doua fete de 15 si 16 ani din Timisoara si din Hunedoara si despre doi barbati de 49 de ani si de 72 de ani din Bucuresti si din Galati care s-au intors din Italia. 21 A fost confirmat al 13-lea caz de coronavirus 19. 11 Nelu Tataru Ministerul Sanatatii): Ne gandim sa extindem restrictiile pentru toti cei care vin in Romania dinspre Italia17. 55 Barbat din Prahova suspect de coronavirus, amendat cu 10. 000 lei ca pentru ca a plecat de acasa desi se afla in izolare17. 19 Primul caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat sambata dupa-amiaza in Bucuresti, fiind vorba despre un barbat in varsta de 49 ani, care s-a intors din Italia Roma) in 27 februarie14. 47 Alte doua cazuri de coronavirus COVID-19) au fost confirmate in Romania. Este vorba despre doua adolescente de 15 si 16 ani din Timisoara si din Hunedoara.

inca doua persoane testate pozitiv pentru coronavirus in Romania: O fata de 15 ani din Timisoara si una de 16 ani din Hunedoara Bilantul a ajuns la 11

Autoritatile romane au anuntat, sambata, ca alte doua persoane au fost testate pozitiv pentru noul coronavirus in Romania, astfel ca bilantul total al cazurilor deCOVID-19 depistate in tara noastra.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )