Libnet.ro
UNICEF

07:30

Amazon va angaja 100.000 de oameni pentru a face fata cresterii comenzilor online

Hotnews Hotnews,
 Amazon va angaja 100.000 de oameni pentru a face fata cresterii comenzilor online

Amazon va angaja 100. 000 de persoane in Statele Unite ale Americii pentru a raspunde puternicei cresteri a cumparaturilor online, generata de pandemia de COVID-19, si, in plus, va majora salariile personalului din depozite si distributie, relateaza agentia EFE, preluata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Amazon va angaja 100.000 de oameni ca urmare a cresterii vanzarilor, inclusiv in Romania. Ce pozitii se cauta in tara noastra

Amazon va angaja 100. 000 de persoane in Statele Unite ale Americii pentru a raspunde puternicei cresteri a cumparaturilor online, generata de pandemia de COVID-19. in plus, va majora salariile personalului din depozite si distributie.

Victor Costache: Sistemul ar face fata si unui numar mai mare de cazuri Cu restrictiile impuse de Guvernul Orban si intr-o alta realitate demografica, am fi avut sub 20 de imbolnaviri (VIDEO)

Victor Costache, ministrul Sanatatii, a subliniat ca sistemul sanitar este pregatit si pentru eventualitatea in care numarul imbolnavirilor ar incepe sa creasca tot mai mult. El a explicat ca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )