Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm lauda Romania: America este recunoscatoare romanilor pentru sacrificiul lor in numele apararii comune

Antena3 Antena3,
Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm lauda Romania: America este recunoscatoare romanilor pentru sacrificiul lor in numele apararii comune

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans Klemma fost prezent la Global SOF Symposium Europe unde a vorbit despre transformarea Fortelor pentru Operatii Speciale din Romania dar si. continuă pe Antena3

Tudorel Toader: Ambasadorul SUA nu cunoaste mecanismele statului de drept din Romania

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat joi ca ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, nu este jurist si nu este la curent cu felul in care functioneaza statul roman, informeaza.

Hans Klemm, o noua declaratie dura: Suntem ingrijorati, propunerile ministrului Justitiei ar putea inversa parcursul Romaniei

Statele Unite ale Americii au anumite ingrijorari fata de propunerile de modificare a legilor Justitiei si apreciaza ca acestea ar putea 'inversa' parcursul Romaniei in ceea ce priveste statul de drept, a declarat joi ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, citat de Agerpres.

VIDEO Hans Klemm: Romania a facut pasi foarte importanti pentru asigurarea independentei Justitiei, dar propunerile lui Tudorel Toader ar putea s-o intoarca inapoi

Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat joi, pentru Digi 24, ca propunerile de modificare a legilor Justitiei ar putea sa intoarca inapoi Romania din demersurile ei de asigurare a independentei sistemului judiciar.

Ce spune Toader despre Ambasadorul SUA la Bucuresti

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, joi seara, la Antena 3, ca ambasadorul SUA nu este jurist si cred, afirm, in deplina cunostinta de cauza, ca nu cunoaste mecanismele statului de drept din Romania, reglajul si arhitectura autoritatilor din Romania.

Hans Klemm spune ca SUA sustin Romania in eforturile de a contribui la securitatea energetica regionala

Hans Klemm, ambasadorul SUA la Bucuresti, a declarat miercuri, la Ploiesti, ca Statele Unite sustin Romania in eforturile sale de a contribui la securitatea energetica regionala.

Toader: Ambasadorul SUA nu este jurist si nu cunoaste mecanismele statului de drept din Romania

Ambasadorul SUA nu este jurist si cred, afirm, in deplina cunostinta de cauza, ca nu cunoaste mecanismele statului de drept din Romania, reglajul si arhitectura autoritatilor din Romania. Cred ca e greu sa integrezi o propunere de modificare intr-un context legislativ pe care nu il cunosti, a spus Tudorel Toader joi seara la Antena 3. Hans Klemm a criticat la inceputul lunii septembrie schimbarile anuntate de Tudorel Toader: Statul are nevoie de un stat judiciar independent si puternic.

Toader: Ambasadorul SUA nu este jurist. Nu cunoaste mecanismele statului de drept din Romania

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, la Sinteza zilei, de la Antena 3, ca ambasadorul SUA nu este jurist si nu cunoaste mecanismele statului de drept din Romania, comentand astfel.

SUA, avertisment pentru Romania: Statele Unite au anumite ingrijorari fata de propunerile Ministerului Justitiei

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a transmis joi ca Statele Unite au anumite ingrijorari legate propunerile de modificare a legilor justitiei care ar putea inversa parcursul Romaniei.

Ce semnal a dat ambasadorul SUA inainte de votul din CSM

Ambasadorul Statelor Unite a tras un semnal de alarma inainte de votul din CSM.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )