Libnet.ro
UNICEF

18:15

Toader: Ambasadorul SUA nu este jurist si nu cunoaste mecanismele statului de drept din Romania

Hotnews Hotnews,
 Toader: Ambasadorul SUA nu este jurist si nu cunoaste mecanismele statului de drept din Romania

Ambasadorul SUA nu este jurist si cred, afirm, in deplina cunostinta de cauza, ca nu cunoaste mecanismele statului de drept din Romania, reglajul si arhitectura autoritatilor din Romania. Cred ca e greu sa integrezi o propunere de modificare intr-un context legislativ pe care nu il cunosti, a spus Tudorel Toader joi seara la Antena 3. Hans Klemm a criticat la inceputul lunii septembrie schimbarile anuntate de Tudorel Toader: Statul are nevoie de un stat judiciar independent si puternic. continuă pe Hotnews

Toader: Ambasadorul SUA nu este jurist. Nu cunoaste mecanismele statului de drept din Romania

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, la Sinteza zilei, de la Antena 3, ca ambasadorul SUA nu este jurist si nu cunoaste mecanismele statului de drept din Romania, comentand astfel.

Tudorel Toader: Ambasadorul SUA nu cunoaste mecanismele statului de drept din Romania

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat joi ca ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, nu este jurist si nu este la curent cu felul in care functioneaza statul roman, informeaza.

Ce spune Toader despre Ambasadorul SUA la Bucuresti

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, joi seara, la Antena 3, ca ambasadorul SUA nu este jurist si cred, afirm, in deplina cunostinta de cauza, ca nu cunoaste mecanismele statului de drept din Romania, reglajul si arhitectura autoritatilor din Romania.

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm lauda Romania: America este recunoscatoare romanilor pentru sacrificiul lor in numele apararii comune

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans Klemma fost prezent la Global SOF Symposium Europe unde a vorbit despre transformarea Fortelor pentru Operatii Speciale din Romania dar si.

Ce semnal a dat ambasadorul SUA inainte de votul din CSM

Ambasadorul Statelor Unite a tras un semnal de alarma inainte de votul din CSM.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )