Libnet.ro
UNICEF

05:30

Amenzi pentru cei care cumpara cu numerar imobile si autovehicule

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Amenzi pentru cei care cumpara cu numerar imobile si autovehicule

Persoanele care cumpara bunuri imobile si autovehicule cu bani cash vor fi sanctionate cu 20% din valoarea tranzactiei, insa cuantumul amenzii nu va fi mai mic de 100 de lei, potrivit unui proiect legislativ obtinut de ziarul BURSA. continuă pe Ziarul Bursa

Dosarul Referendumului: DNA cere inchisoare cu suspendare pentru inculpatii care si-au ...

DNA a cerut, vineri, inchisoare cu suspendare pentru cei doi inculpati care si-au recunoscut vinovatia, in dosarul Referendumului, relateaza Agerpres. Cei doi inculpati, Marius si Simona Predu, nu au fost prezenti in sala de judecata, ei fiind reprezentati de avocati. Citeste si: Atanasiu, scos de sub urmarire penala in dosarul privind fraudele la referendum Avocatul lui Marius Predut a cerut ca acesta sa fie doar amendat de instanta, avand in vedere ca el si-a recunoscut faptele. Ca .

Fostul director al SIE Catalin Harnagea, la Dincolo de Stiri: Cei care ocupa anumite posturi trebuie sa-si ia in primire fisa postului

Fostul director al SIE Catalin Harnagea a fost invitat la emisiunea Dincolo de Stiri. El a facut o serie de comentarii referitoare la urmarile accidentului avictic din Apuseni. Cred ca cei care ocupa anumite.

Crin Antonescu, la Iasi: As fi vrut ca Blaga sa fie cu mine pe scena. Si cei care huiduie sa fie cu noi

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, in discursul de la Iasi de Ziua Unirii, ca ar fi vrut ca Vasile Blaga, aflat in public, sa fi fost alaturi de el pe scena si ca se gandeste la cei care fluiera si huiduie, el adaugand: Trebuie sa facem din harul Unirii fapta, nu doar vorba.

RISE Project: Cei care au cumparat Bucurestiul

Cu ocazia zilei de 24 ianuarie, RISE Project prezinta o radiografie a firmei care tine captiv fostul hotel Concordia - cladirea istorica in care, exact acum 155 de ani, s-a hotarat alegerea lui Alexandru Ioan Cuza ca domnitor al Tarii Romanesti. Aceasta decizie politica a dus la unificarea Moldovei si a Tarii Romanesti si reprezinta actul de nastere a statului roman contemporan.

Recompensa de 120 de milioane de dolari din partea unui magnat chinez pentru barbatul care o va lua de sotie pe fiica sa, lesbiana

Un magnat chinez din Hong Kong a dublat recompensa pe care o ofera barbatului care ii va convinge fiica lesbiana sa se casatoreasca. Cecil Chao Sze-tsung a promis, anul trecut, 60 de milioane d edolari.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )