Libnet.ro
UNICEF

08:00

American Music Awards 2013. Vezi aici lista nominalizarilor!

Devorator Monden Devorator Monden,
American Music Awards 2013. Vezi aici lista nominalizarilor!

Cea de-a 41-a editie a uneia dintre cele mai prestigioase gale din industria muzicala va avea loc pe 24 noiembrie in Los Angeles in celebrul Nokia Theatre. Ieri, 10 octombrie, a fost anuntata lista nominalizarilor de catre cantareata Kelly Clarkson si membrul Black Eyed Peas, will. am. Asa cum stim cu totii, AMA cam merg mana . continuă pe Devorator Monden

VIDEO Artistii nominalizati la American Music Awards 2013

Duoul Macklemore Ryan Lewis conduce in topul artistilor care au primit cele mai multe nominalizari - sase - la American Music Awards AMA), o gala la care va concura inclusiv la categoriile Artistul anului, Artistul debutant al anului si Single-ul anului Thrift Shop).

Katy Perry va interpreta live single-ul Unconditionally la MTV Europe Music Awards 2013!

Un prim nume care va urca pe scena editiei MTV EMA din acest an a fost confirmat. Katy Perry va incanta audienta cu noul sau single, intitulat Unconditionally. Piesa face parte de pe viitorul album al cantaretei, Prism, care va fi lansat pe 22 octombrie. Sunt atat de entuziasmata sa ma intorc pe scena MTV .

Tamar Braxton va lansa un album de Craciun Winter Loverland! Vezi aici coperta si tracklistul!

Sora cea mai mica a celebrei Toni Braxton isi va lansa pe 11 noiembrie primul album din cariera compus integral din piese de Craciun, care se intituleaza Winter Loverland. Materialul este deja disponibil pe Amazon pentru pre-comandare. Pe 10 octombrie Tamar Braxton a dezvaluit coperta si tracklistul noului sau album. Coperta, asa cum era de .

Nicki Minaj a realizat o sedinta foto pentru colectia sa de imbracaminte! Vezi aici clipul!

Celebra rapperita isi va face debutul in lumea modei la sfarsitul acestei luni cand se va lansa propria sa colectie de imbracaminte, intitulata Nicki Minaj Collection. Acum putin timp artista a realizat si o sedinta foto in scopul promovarii colectiei, oferind publicitatii si cateva imagini de la aceasta. Dupa cum veti putea observa, Nicki Minaj .

Nickelback isi vor lansa primul album greatest hits The Best Of Nickelback Volume 1! Vezi aici coperta si tracklistul!

Dupa 18 ani de cariera si sapte albume de succes, Chad Kroeger si colegii sai din formatia Nickelback s-au decis ca e momentul sa lanseze o compilatie greatest hits. The Best Of Nickelback Volume 1 va fi lansat pe patru noiembrie sub aripa casei de discuri Roadrunner Records. Acum cateva ore membrii Nickelback au dat .

Miley Cyrus a interpretat live piesele We Cant Stop si Wrecking Ball la The Today Show! Vezi aici recitalul artistei!

Dupa ce weekend-ul trecut a incantat audienta de la Saturday Night Live cu hiturile sale si cu tot felul de momente amuzante, Miley Cyrus a fost prezenta ieri dimineata, sapte octombrie, pe platoul emisiunii The Today Showin cadrul careia, pe o scena incojurata de fani, artista si-a interpretat live piesele We Cant Stop si Wrecking .

HOT! Beyonce isi lanseaza primul calendar oficial! Vezi aici fotografiile sexy!

Cu siguranta domnii care o admira pe frumoasa Beyonce sunt foarte incantati de acest lucru. Pentru doar 15 dolari acestia isi vor putea bucura ochii pe tot parcursul anului 2014 cu formele frumoasei cantarete in fotografiile realizate pentru primul sau calendar oficial. Sa nu ne intelegeti gresit, Beyonce nu a pozat goala, ci purtand mai .

Miley Cyrus, gazda si performer la Saturday Night Live! Vezi aici momentele artistei!

Face ce face si revine din nou in atentia noastra prin orice mijloace. Vorbim despre Miley Cyrus care pe cinci octombrie a fost prezenta in cadrul celebrului show Saturday Night Live, unde a jucat atat rol de gazda, cat si de performer, interpretand live hiturile We Cant Stop si Wrecking Ball. Cu toate ca poate .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )