Libnet.ro
UNICEF

17:01

Americanii care vor suferi efecte adverse grave din cauza vaccinului pentru Covid-19 nu vor putea sa reclame acest lucru in instante, potrivit unor avocati

Hotnews Hotnews,
 Americanii care vor suferi efecte adverse grave din cauza vaccinului pentru Covid-19 nu vor putea sa reclame acest lucru in instante, potrivit unor avocati

Americanii care vor suferi efecte adverse grave din cauza vaccinului pentru Covid-10 nu vor putea sa reclame acest lucru in instante, au declarat joi avocati citati de CNBC, scrie news. ro. Guvernul federal american a acordat unor companii precum Pfizer si Moderna imunitate pentru situatiile in care, in mod neintentionat, se va intampla ceva rau in legatura cu vaccinurile. Este foarte rar sa fie aprobata o imunitate acoperitoare. De obicei nu se ofera companiilor farmaceutice o protectie legala atat de mare, a declarat Rogge Dunn, avocat din Dallas specializat in litigii de munca. continuă pe Hotnews

Americanii care vor suferi efecte adverse grave din cauza vaccinului pentru Covid-19 nu vor putea sa reclame acest lucru in instante

Americanii care vor suferi efecte adverse grave din cauza vaccinului pentru Covid-10 nu vor putea sa reclame acest lucru in instante, relateaza CNBC.

Americanii care vor suferi efecte adverse grave din cauza vaccinului pentru COVID-19 nu vor putea sa reclame acest lucru in instante, potrivit unor avocati

Americanii care vor suferi efecte adverse grave din cauza vaccinului pentru Covid-10 nu vor putea sa reclame acest lucru in instante, au declarat joi avocati citati de CNBC.

Schimbari in recomandarile de vaccinare anti-Covid: decizia autoritatilor dupa reactiile adverse grave

Vaccinul Pfizer BioNTech a inceput sa fie administrat in mai multe colturi ale lumii, fara efecte adverse grave, cu doua exceptii inregistrate in SUA. Pana ajunge vaccinul anti-Covid-19.

CORONAVIRUS |SUA: Nu au fost raportate efecte secundare grave dupa vaccinarea cadrelor medicale

Comisarul pentru sanatate din New York, Dave Chokshi, a precizat miercuri ca dupa vaccinarea cadrelor medicale, nu au fost raportatereactii adverse grave, relateaza CNN, citata de.

CORONAVIRUS |SUA: Nu au fost raportate efecte secundare grave dupa vaccinarea anti-Covid a cadrelor medicale

Comisarul pentru sanatate din New York, Dave Chokshi, a precizat, ca dupa vaccinarea cadrelor medicale, nu au fost raportatereactii adverse grave, relateaza CNN, citatde Libertatea. Au.

Ce efecte adverse are vaccinul anti-Covid-19 produs de Pfizer si BioNTech

Vaccinul produs de Pfizer si BioNTech a primit acordul atat in Anglia, cat si in Statele Unite ale Americii. in Marea Britanie deja s-au facut primele vaccinari cu acest vaccin. Numai ca, asa cum era de asteptat, au aparut si primele efecte secundare. La unii pacienti, din pacate au fost fatale, la altii au fost .

Romanii care vor fi amendati de Sarbatori. Klaus Iohannis a facut anuntul chiar azi

Presedintele Klaus Iohannis i-a avertizat pe romanii care nu inteleg de vorba buna. Acestia vor putea fi amendati, daca nu vor respecta masurile impuse in contextul pandemiei de coronavirus. Romanii care nu respecta masurile vor fi amendati La finalul vizitei pe care a avut-o la Institutul Cantacuzino din Bucuresti, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca, .

CJ Sibiu vrea sa acorde sprijin companiilor care vor opera zboruri regulate pe Aeroportul International Sibiu

Consiliul Judetean Sibiu vrea sa acorde sprijin financiar companiilor care vor opera zboruri regulate pe Aeroportul International Sibiu, intrucat in lunile in care activitatea a fost suspendata, traficul de pasageri a scazut cu peste 85%. Bugetul schemei este de 1,6 milioane de euro.

Recomandarile expertilor in sanatate, dupa primele efecte adverse ale vaccinului anti-COVID-19

Startulcampaniei de vaccinare a populatiei din Marea Britanie cu noul vaccin BioNTech-Pfizer impotriva SARS-CoV-2 a fost marcatde raportarea a doua reactii adverse de tip anafilactic, care au necesitat mo.

USR-PLUS nu cedeaza. Cele doua variante cu care vor merge la negocierile cu PNL

USR-PLUS nu cedeaza si va merge la negocierile de joi cu PNL cu doua variante, fara ca vreuna sa coincida cu propunerile facute de liberali pentru deblocarea negocierilor. Una dintre variante este ca Florin Citu sa fie premier, sefia Camerei Deputatilor sa revina USR, iar cea a Senatului, PNL, au declarat pentru HotNews. ro surse din cele doua partide.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )