Libnet.ro
UNICEF

01:05

Americanii de la Vertiv identifica solutii pentru a imbunatati infrastructura IT din spitale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Americanii de la Vertiv identifica solutii pentru a imbunatati infrastructura IT din spitale

Cu toate ca spitalele si retelele medicale fac demersuri pentru a actualiza sistemele IT si infrastructura acestora, exista insa segmente trecute cu vederea care, dezvoltate prin investitii, pot aduce beneficii importante. Americanii de la Vertiv. continuă pe Wall-Street Ro

PSD cauta solutii pentru iesirea din criza politica

Liderii PSD au programat, pentru astazi, o noua sedinta a Comitetului Executiv National, din cauza situatiei privind guvernarea. Surse din cadrul CEx sustin ca vor fi dezbatute mai multe solutii pentru deblocarea activitatii Executivului, in urma deciziei presedintelui Klaus Iohannis de respingere a numirii ministrilor interimari pentru posturile ramase vacante din cauza iesirii de la Guvernare a partenerilor din ALDE.

CEZ a demarat testele pentru vanzarea activelor din Romania

Grupul CEZ a lansat o testare de piata privind vanzarea activelor detinute in Romania, printre care parcul eolian din Dobrogea si distributia din Oltenia, potrivit unui comunicat al companiei. Reamintim ca CEZ si-a manifestat inca din vara intentia de a vinde activele din Romania. La fel si grupul italian ENEL. Una dintre companiile interesate de achizitionarea acestor active este Hidroelectrica.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )