Libnet.ro
UNICEF

01:05

Americanii vor sa creeze cel mai puternic motor de cautare pe care sa il foloseasca pentru a fi politia Internetului

Adevărul Adevărul,
Americanii vor sa creeze cel mai puternic motor de cautare pe care sa il foloseasca pentru a fi politia Internetului

Daca ai crezut vreodata ca Google stie prea multe despre tine, prin motorul sau de cautare, ai crezut gresit. De la Pentagon porneste un proiect denumit Memex care va produce cel mai puternic motor de cautare online, lasand in urma oricare alt rival comercial. continuă pe Adevărul

Distribuitorul Aurom aduce din Africa de Sud aurul celui mai puternic producator din lume: la ce preturi pot fi cumparate lingourile

Rand Refinery, cel mai mare producator de aur din lume, si-a anuntat recent intrarea pe piata din Romani a prin intermediul distribuitorului unic Aurom Investment. Chiar daca Aurom isi propune sa distribuie aurul sud-african si catre bancile din piata.

Cel mai mare furnizor de aur la nivel mondial intra pe piata noastra

Rand Refinery, principalul furnizor mondial de aur, intra pe piata din Romania. infiintata in anul 1920, in Africa de Sud, de catre Ministerul Minelor cu scopul de a rafina aurul din minele nationale, Rand Refinery este in prezent cel mai mare complex integrat de topire si rafinare a metalelor pretioase.

Enescu, Daedalus Group: 2014, cel mai bun inceput de an din ultimii cinci

Anul acesta este cel mai bun din ultimii cinci pentru Daedalus Group, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala de cercetare, grupul acoperindu-si la finalul lui ianuarie peste 80% din cifra de afaceri prognozata pentru primul trimestru, a.

Cel mai scump apartament scos la vanzare in Romania costa doua milioane de euro

Cel mai scump apartament scos la vanzare in sase din cele mai importante orase dinRomania este un penthouse din Bucuresti, cu sase camere, costand doua milioane de eurpp. in Capitala se situeaza cea.

Un pensionar clujean are o colectie de peste 2.500 de ceasuri, iar cel mai vechi este din 1882

Un pensionar clujean are o colectie de peste 2. 500 de ceasuri, pe care le-a adunat in decurs de 25 de ani. Barbatul le repara, le reconditioneaza cu multa rabdare, iar pe unele le vinde. Cel mai vechi ceas din colectie este unul de semineu, de.

Asa arata cel mai SCUMP apartament din Romania. Costa 2 MILIOANE de euro si are sase camere

Cel mai scump apartament disponibil la vanzare in sase din cele mai importante orase din tara este un penthouse cu sase camere, situat langa parcul Herastrau din Bucuresti si costa doua milioane de.

Jacques Seguela, guru publicitatii mondiale: Fara o idee buna, degeaba ai cel mai mare buget. Nu ai nicio sansa

Ideea de la care porneste o campanie de promovare este cel mai important lucru in publicitate, pentru ca, altfel, degeaba ai cel mai mare buget din lume. Nu vei avea nicio sansa sa reusesti sa-I impresionezi pe oameni, a declarat Jacques Seguela, unul.

Randamentul obligatiunilor Italiei, la cel mai redus nivel din 2006

Randamentul titlurilor de stat ale Italiei, cu scadenta la zece ani, a scazut, ieri, pana la cel mai redus nivel din 2006, piata anticipand ca, desi sunt unele turbulente politice in tara, exista un risc limitat de organizare de noi alegeri.

Goat Simulator, cel mai ciudat joc de pana acum

Goat Simulator este, cred ca cel mai ciudat joc video de care am auzit pana acum. Pana si disclaimer-ul creatorilor spune ca a fost realizat in momente acute de plictiseala. Jocul este rezultatul final al lui Armin Ibrisagic la Global Game Jam, si a fost realizat ca prototip si pur si simplu pentru amuzament. La cateva zile dupa ce a fost postat pe internet, clipul care urmarea cateva secvente de gameplay a devenit foarte popular, iar utilizatorii au cerut sa [].

Cel mai recent lung-metraj al lui Corneliu Porumboiu, prezentat la Festivalul de Film de la Berlin

Cel mai recent lung-metraj al lui Corneliu Porumboiu, Al doilea joc, a fost prezentat ieri in premiera mondiala la Festivalul de Film de la Berlin. Al doilea joc reia inregistrarea unui meci intre Dinamo si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )