Libnet.ro
UNICEF

18:01

Amicalul Belgia-Spania, anulat din cauza riscului de atac terorist

Hotnews Hotnews,
 Amicalul Belgia-Spania, anulat din cauza riscului de atac terorist

Meciul amical de fotbal Belgia - Spania, programat marti, de la ora 21. 45, la Bruxelles, a fost anulat din cauza riscului sporit de atac terorist, informeaza presa internationala, citata de Mediafax. continuă pe Hotnews

Amicalul Germania-Olanda anulat din cauza unei amenintari teroriste

Meciul amical Germania-Olanda programat pentru marti seara la Dusseldorf a fost anulat de organizatori din cauza unei amenintari cu bomba.

Stadionul din Hanovra, unde se desfasura amicalul Germania-Olanda, anulat din motive de securitate

Meciul amical dintre reprezentativele Germaniei si Olandei, programat in aceasta seara, a fost anulat, iar stadionul din Hanovra, HDI Arena, a fost evacuat din motive de securitate.

Atentate teroriste in Paris. Meciul de fotbal amical Belgia Spania a fost anulat

Partida de fotbal amicala dintre selectionatele Belgiei si Spaniei, ce ar fi urmat sa se dispute marti, pe stadionul King Baudoin din Bruxelles, a fost anulata din cauza temerilor legate de securitate in urma atentatelor de la Paris, de vineri, anunta BBC.

Apple risca amenzi usturatoare din cauza functiei WiFi Assist

Pentru ca s-au plans foarte multi de costurile utilizarii functiei WiFi Assist introdusa in iOS 9, tocmai a fost inaintat un nou proces impotriva Apple. WiFi Assist sau Asistenta WiFi este o noua functie introdusa de Apple in iOS 9. Aceasta se manifesta prin trecerea automata de pe WiFi pe 3G/4G in cazul in care [] Apple risca amenzi usturatoare din cauza functiei WiFi Assist Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Inaugurarea liniei feroviare de mare viteza Paris-Strasbourg, amanata din cauza accidentului feroviar

Linia feroviara de mare viteza LGV) Paris-Strasbourg nu va mai fi inaugurata in aprilie 2016, asa cum programase initial compania feroviara de transport din Franta SNCF), din cauza accidentului feroviar de sambata din apropiere de Strasbourg.

Le Figaro: Galeriile Lafayette, evacuate, din cauza unui pachet suspect

Galeriile Lafayette au fost evacuate, sambata, in jurul pranzului, din cauza unui pachet suspect, relateaza Le Figaro, in editia electronica.

Meciul Belgia - Spania a fost suspendat

Frica a invins in Belgia, o tara care si-a ridicat nivelul de risc al atacurilor teroriste de la 2 la 3. Meciul amical care trebuia sa aiba loc marti seara, cu Spania, a fost anulat.

Amenintare cu bomba pe stadionul din Hanovra. Amicalul Germania-Olanda, anulat inainte de incepere. Merkel a fost escortata

Nemtii par sa fie urmariti de ghinion in ultima saptamana. Vineri, au fost evacuati din hotelul unde erau cazati la Paris, dupa ce o persoana a anuntat prin telefon ca in hotel ar exista o bomba. Atunci, totul s-a dovedit a fi o alarma falsa. Dupa cateva ore, insa, Low si elevii sai au trait un cosmar.

Alerta maxima in Belgia, dupa atentatele din Paris

Belgia a instituit, in contextul atentatelor din Franta, starea de alerta maxima pentru toate evenimentele care reunesc multimi mari de oameni.

Ciolos retrage inca un ministru: propunerea de la Justitie, OUT din cauza balbelor de la audieri

Premierul desemnat Dacian Ciolos anunta, intr-o postare pe Facebook, ca a hotarat sa retraga propunerea Cristinei Guseth pentru portofoliul Justitiei, pentru a nu vulnerabiliza in niciun fel increderea in ministrul Justitiei din Guvern.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )