Libnet.ro
UNICEF

21:31

Analiza AFP: Care sunt optiunile Greciei dupa referendum

România Liberă România Liberă,
Analiza AFP: Care sunt optiunile Greciei dupa referendum

Astfel, daca la referendum va invinge tabara Da, adica aprobarea respectivelor propuneri, pentru Alexis Tsipras si stanga sa radicala Syriza care au cerut sa se voteze Nuar fi mesaj de dezavuare. Daca acest lucru va antrena caderea guvernului este inca o necunoscuta. Ministrul de finante Yanis Varoufakis a declarat ca va demisiona, in schimb Tsipras deocamdata nu s-a pronuntat, potrivit analizei AFP. continuă pe România Liberă

Super-eroii din viata reala: care sunt abilitatile extraordinare ale oamenilor obisnuiti

Daca esti un om ca noi, toti ceilalti, cu siguranta iubesti ideea de super-erou. Desigur, nu vei cunoaste in realitate un Superman sau un Spiderman, dar exista cativa oameni reali care ar putea concura cu ei. Barbatul care mananca avioane Mucoasa stomacului lui Michel Lotito era de doua ori mai densa decat in mod normal, [] Super-eroii din viata reala: care sunt abilitatile extraordinare ale oamenilor obisnuiti Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Situatia Greciei ramane incerta. Membrii Eurogrup AMANA discutiile cu statul elen pana dupa referendum

Ministrii de Finante din zona euro au stabilit amanarea tuturor negocierilor cu Guvernul Greciei pana dupa anuntarea rezultatului referendumului programat duminica, anunta un oficial guvernamental slovac, conform Mediafax.

Alexis Tsipras: Vom ajunge la un acord cu creditorii internationali in cel mult 48 de ore dupa referendum, indiferent de rezultat

Premierul Greciei, Alexis Tsipras, a declarat vineri ca, indiferent de rezultatul referendumului, va ajunge la un acord cu institutiile financiare internationale in cel mult 48 de ore dupa consultarea populara de.

Alexis Tsipras, promisiune pentru greci. Ce va face dupa referendum

Premierul Greciei, Alexis Tsipras, a promis vineri seara poporului elen ca va ajunge la un acord cu institutiile financiare internationale in cel mult 48 de ore dupa referendumul de duminica, indiferent de rezultat.

Membrii Eurogrup amana orice discutie cu Grecia pana dupa referendum

Ministrii de Finante ai tarilor din zona euro au stabilit amanarea tuturor negocierilor cu Guvernul Greciei pana dupa anuntarea rezultatului referendumului programat duminica, anunta un oficial guvernamental slovac citat de Reuters.

Ministrul grec de finante vrea un acord cu creditorii europeni ai Greciei dupa referendumul de duminica

Ministrul grec al Finantelor Yannis Varoufakis a declarat miercuri seara ca doreste un acord cu creditorii europeni ai Greciei la o zi dupa aflarea rezultatului referendumului, relateaza BBC. Luni, creditorii vor.

FOTO. Tendinta de vara care REVOLTA dermatologii: Tatuaje temporare prin arsuri solare. Care sunt pericolele

Arsuri solare pe piele sub forma de desene artistice provocate in mod voit sunt noua tendinta in aceasta perioada. Practica, venita din Statele Unite, a fost denuntata de dermatologi.

VIDEO Cum se diagnosticheaza cancerul de san si care sunt solutiile chirurgicale? Dr. Gabriel Viisoreanu: Suntem prima echipa din Romania care a facut mastectomia endoscopica

Cum se diagnosticheaza cancerul la san? Dr. Gabriel Cristian Viisoreanu a vorbit despre pasii pe care o pacienta trebuie sa ii urmeze, despre solutiile chirurgicale puse la dispozitia acestora in functie de tipul bolii si despre potentialele riscuri care pot aparea in timpul operatiei. La mastectomie rata de recidiva exista, dar este mult mai mica decat in tratamentul conservator care pastreaza o masa de glanda semnificativa si atunci rata de recidiva este cu 8-10% mai mare fata de mastectomie), a precizat Dr. Gabriel Cristian Viisoreanu, medic specialist chirurgie generala, chirurgie mamara si ecografie interventionala.

Cum alegi aparatul de aer conditionat si care sunt cele mai bune

Inainte de a-si alege un aer conditionat, orice utilizator ar trebui sa ia in considerare un numar de factori, scrie playtech. ro. in conditiile in care vreti sa va instalati un aparat de aer conditionat.

HOROSCOP 3 iulie: Varsatorii intalnesc partenerii ideali. Afla care sunt previziunile pentru zodia ta

Horoscop zilnic 3 iulie. Pestii, sagetatorii si capricornii primesc vesti excelente, pentru care vor deschide sampania, iar gemenii si balantele gasesc oferte nemaipomenite pentru ceea ce vor sa cumpere.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )