Libnet.ro
UNICEF

01:05

ANALIZA: Cat ne costa intretinerea unei masini second-hand

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
ANALIZA: Cat ne costa intretinerea unei masini second-hand

Intretinerea si utilizarea unei masini costa mult, in cel mai bun caz, costurile anuale pot fi de pana la 4. 000 lei pentru o masina deja inmatriculata, insa aceasta presupune folosirea ocazionala, RCA sub 500 lei si absenta asigurarii CASCO. Mult mai. continuă pe Wall-Street Ro

Cat costa intretinerea unei masini second-hand.

Site-ul autovit. ro a analizat costurile pentru intretinerea unei masini second-hand si a realizat cateva estimari ale cheltuielilor legate de o masina incepand de la inmatriculare, pana la parcare. Sunt oferite limite minime si maxime, accentul fiind pe cat costa intretinerea modelelor de volum. Cifrele de mai jos ofera o imagine globala asupra costurilor legate de detinerea si utilizarea unui automobil. O serie de informatii au fost obtinute din calculatoare online specializate, create de .

Cat costa intretinerea unei masini second-hand, de la taxele de inmatriculare, pana la cele cu parcarea

O masina second-hand nu este usor de intretinut, iar costurile ce deriva ii pot surprinde pe multi in mod neplacut. Autovit. ro a facut o analiza despre costurile totale de intretinere a unei masini second-hand defalcate pe tipuri de cheltuieli. Rezultatele arata ca cei care folosesc masina foarte rar pot avea cheltuieli de sub 4. 000 de lei/an, insa cei care conduc des trebuie sa-si puna deoparte peste 15. 000 lei/an.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )