Libnet.ro
UNICEF

21:45

Analiza: dupa Sibiu, Iohannis a obtinut cel mai bun scor la Cluj. Ce sanse are sa-i atraga pe votantii Elenei Udrea, ai Monicai Macovei si ai lui Kelemen?

Adevărul Adevărul,
Analiza: dupa Sibiu, Iohannis a obtinut cel mai bun scor la Cluj. Ce sanse are sa-i atraga pe votantii Elenei Udrea, ai Monicai Macovei si ai lui Kelemen?

Klaus Iohannis a castigat detasat alegerile prezidentiale la Cluj, inregistrand al doilea scor dupa cel de la Sibiu cu 42,53% din voturi. Conducatorii ACL Cluj sustin ca in turul II, Iohannis are un bazin de crestere de 14% si explica din cine va fi format acest electorat. De cealalta parte, liderii PSD sustin ca Ponta va castiga. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. Analiza: dupa Sibiu, Iohannis a obtinut cel mai bun scor la Cluj. Ce sanse are sa-i atraga pe votantii Elenei Udrea, ai Monicai Macovei si ai lui Kelemen?

Klaus Iohannis a castigat detasat alegerile prezidentiale la Cluj, inregistrand al doilea scor dupa cel de la Sibiu cu 42,53% din voturi. Conducatorii ACL Cluj sustin ca in turul II, Iohannis are un bazin de crestere de 14% si explica din cine va fi format acest electorat. De cealalta parte, liderii PSD sustin ca Ponta va castiga.

Cel mai bun televizor 4K cum alegi TV-ul perfect pentru imaginea perfecta

Televizoarele Ultra High Defintion, sau 4K, au devenit foarte populare anul acesta. Majoritatea producatorilor se lauda cu astfel de dispozitive, iar noi vom incerca sa va ajutam sa alegeti cel mai bun televizor 4K. Televizoarele 4K au o rezolutie standard de 38402160, de patru ori mai mare decat cea a televizoarelor Full HD. Aceasta rezolutie ridicata asigura o claritate foarte mare a imaginii si utilizatorii se pot bucura de continut spectaculos. Totusi, cum alegi cel mai bun televizor 4K? Probabil [].

Volatilitatea Dow Jones a adus in octombrie cel mai bun volum lunar din 2014

Cu 59. 626 de contracte, luna octombrie a adus cel mai bun rezultat al Sibex din acest an, fiind depasit precedentul nivel de referinta din ianuarie 53. 083 de contracte). Totodata, volumul s-a dublat comparativ cu luna septembrie.

Probleme de iPhone 6 Plus: cel mai bun telefon Sony se indoaie

Xperia Z3 este cel mai bun smartphone Sony, dar unul care ar putea avea aceeasi problema ca iPhone 6 Plus: se indoaie.

Klaus Iohannis a obtinut cel mai slab scor al Dreptei, in ultimii zece ani

Candidatul ACL Klaus Iohannis a obtinut cel mai slab scor al Dreptei in ultimii zece ani, desi a fost peste scorul partidelor care il sustin. Diferenta intre el si Victor Ponta este, insa, de zece procente.

League of Legends este cel mai popular MMORPG, dar World of Warcraft nu e departe

Pentru multi dintre noi, ideea de MMORPG este sinonima cu World of Warcraft, dar popularitatea sa a fost depasita de mult de League of Legends. Un nou studiu ne ofera o imagine de ansamblu asupra situatiei din piata de MMORPG-uri. Acestea din urma sunt jocuri multiplayer care se joaca exclusiv online si au caractere similare cu RPG-urile clasice. Cei de la Superdata au concluzionat printr-o analiza realizata pentru cei de la Polygon ca cel mai popular Mass Multiplayer Online Role [].

Microsoft e sef peste Internet: cel mai bun browser al sau a invins totul

Razboiul browserelor s-a limitat in ultimii ani la Firefox, Chrome si Internet Explorer. Acum, Microsoft detine sefia prin produsele sale. Iata clasamentul.

(P) Cel mai important reparator de vagoane de marfa din Romania, Reva Simeria isi indreapta mai mult de jumatate din activitatea de reparatii catre export

Investitiile importante in tehnologie, portofoliul complex de servicii, dar si experienta centenara, pozitioneaza Reva SA Simeria ca cel mai important reparator de vagoane de marfa din Romania. Avand deja mai.

Internet Explorer 11 a devenit cel mai popular browser. Cum se descurca Firefox si Chrome

Daca esti de mai multi ani pe Internet, cel mai probabil ai folosit Internet Explorer deja. Acum, trebuie sa stii ca Internet Explorer 11 a ajuns lider peste mai vechile produse ale Microsoft. Internet Explorer 11 este cel mai popular browser din lume, iar produsul Microsoft a ajunsla 58,49% din piata. De ce e importanta aceasta schimbare? Deoarece, inca din octombrie 2013 Internet Explorer 11 este pe piata si nu a putut depasi timp de un an de zile Internet Explorer [].

Vivo ar putea reduce la absurd cursa pentru cel mai subtire smartphone

O noua imagine postata online zilele trecute de cei de la Vivo stabileste intr-un mod indirect noul lider global la categoria cel mai subtire smartphone. Desi am facut multe referinte in trecut la absurditatea competitiei pentru cel mai subtire smartphone, in continuare mi se se pare incredibil faptul ca, in loc sa fie create telefoane cu baterii mai mari, sunt realizate multe telefoane absurd de subtiri cu baterii mai mici. Acest detaliu de fond conteaza mai putin cand exista companii [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )