Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cel mai bun televizor 4K cum alegi TV-ul perfect pentru imaginea perfecta

Playtech Playtech,
Cel mai bun televizor 4K cum alegi TV-ul perfect pentru imaginea perfecta

Televizoarele Ultra High Defintion, sau 4K, au devenit foarte populare anul acesta. Majoritatea producatorilor se lauda cu astfel de dispozitive, iar noi vom incerca sa va ajutam sa alegeti cel mai bun televizor 4K. Televizoarele 4K au o rezolutie standard de 38402160, de patru ori mai mare decat cea a televizoarelor Full HD. Aceasta rezolutie ridicata asigura o claritate foarte mare a imaginii si utilizatorii se pot bucura de continut spectaculos. Totusi, cum alegi cel mai bun televizor 4K? Probabil []. continuă pe Playtech

Cel mai bun Smart TV care este televizorul inteligent potrivit pentru tine

Cum alegi cel mai bun Smart TV? E o intrebare dificila. Noi am analizat mai multe criterii si ne-am gandit sa va prezentam lista noastra cu noua dintre cele mai bune Smart TV-uri pe care le puteti cumpara acum. Un televizor inteligent ar trebui sa fie capabil sa satisfaca cerintele oricarui consumator, atat din punct de vedere al dimensiunii si design-ului, cat si al functionalitatii. Piata televizoarelor inteligente in tara noastra, desi in continua crestere, inca mai ascunde un potential [].

Javier Mascherano, cel mai bun jucator de la Barcelona

Javier Mascherano a primit premiul Memorial Aldo Roviro, care recompenseaza cel mai bun jucator al Barcelonei, in sezonul 2013-2014.

Operatiunile din Romania ale companiei-mama a Pro TV - venituri nete de 46,8 milioane in iulie-septembrie. Del Nin, co-CEO: Cel mai bun trimestru din acest an pentru CME

Compania-mama a Pro TV, Central European Media Enterprises CME), a inregistrat in trimestrul al treilea venituri nete de 140 de milioane de dolari, in crestere cu 9 milioane fata de T3 2013. Rezultatul OIBDA profit operational inainte de depreciere si amortizare) a fost de 2,9 milioane de dolari, comparativ cu o pierdere de 31 de milioane de dolari in acelasi interval al anului trecut. In Romania, veniturile nete au crescut la 46,8 milioane in iulie-septembrie a. c. , iar OIBDA s-a ridicat la 4,8 milioane de dolari.

U Cluj merge in sferturi dupa cel mai bun meci sub comanda lui Ogararu

Sepcile Rosii s-au calificat, miercuri seara, in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, dupa ce s-au impus cu 3-1 pe terenul formatiei FC Brasov.

Studiu: Publicitatea de pe TV ramane cel mai eficient tip de promovare

Un studiu realizat in ultimele patru luni de compania de cercetare de piata Deloitte arata faptul ca publicitatea de pe TV ramane cel mai eficient tip de promovare, urmata de reclama de pe online si radio.

Doua cutremure s-au produs in judetul Caras-Severin: Cel mai mare a avut magnitudinea 4,8

Doua cutremure s-au produs, in noaptea de vineri spre sambata, in judetul Caras-Severin, cel mai mare dintre acestea avand magnitudinea de 4,8, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului.

Blackberry Passport e cel mai ciudat telefon, dar e si foarte rezistent [VIDEO]

Blackberry Passport cu siguranta nu este un telefon pentru toata lumea, insa s-a dovedit a fi foarte rezistent. Doi arabi au luat ciudatul telefon patrat si l-au supus unor teste de rezistenta. Cei doi au facut si un clip video pe care il puteti vedea mai jos. in prima parte, smartphone-ul Blackberry Passport este scapat de la inaltimea barbiei si aterizeaza pe ecran. in ciuda distantei considerabile, telefonul a scapat doar cu cateva zgarieturi. Cateva teste similare mai tarziu, Blackberry [].

Dedeman cumpara cu 16 mil. de euro un teren de 50.000 mp langa IKEA pentru cel mai mare magazin de bricolaj din Romania

Dedeman, cel mai mare retailer specializat in bricolaj, companie detinuta de catre antreprenorii romani Dragos si Adrian Paval, pregateste una dintre cele mai importante mutari pe piata de bricolaj, atacand zona nordul Bucurestiului, una dintre cele.

League of Legends este cel mai popular MMORPG, dar World of Warcraft nu e departe

Pentru multi dintre noi, ideea de MMORPG este sinonima cu World of Warcraft, dar popularitatea sa a fost depasita de mult de League of Legends. Un nou studiu ne ofera o imagine de ansamblu asupra situatiei din piata de MMORPG-uri. Acestea din urma sunt jocuri multiplayer care se joaca exclusiv online si au caractere similare cu RPG-urile clasice. Cei de la Superdata au concluzionat printr-o analiza realizata pentru cei de la Polygon ca cel mai popular Mass Multiplayer Online Role [].

Doua cutremure s-au produs in Caras-Severin. Cel mai mare a avut 4,8 grade pe Richter

Doua cutremure s-au produs, in noaptea de vineri spre sambata, in judetul Caras-Severin, cel mai mare dintre acestea, ca magnitudine, avand 4,8 grade pe scara Richter, informeaza Institutul National pentru.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2269 seconds )