Libnet.ro
UNICEF

01:05

Analiza Economist Intelligence Unit: PIB-ul Marii Britanii ar putea pierde 106 miliarde lire pana in 2020

Hotnews Hotnews,
 Analiza Economist Intelligence Unit: PIB-ul Marii Britanii ar putea pierde 106 miliarde lire pana in 2020

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana va antrena o scadere de 6% a produsului intern brut al Regatului pana in 2020, potrivit analizei Out and down: Mapping the impact of Brexit realizata de Economist Intelligence Unit EIU). Citeste in documentul atasat analiza The Economist. continuă pe Hotnews

Cersetorii din Regat care vor fi dati afara vor avea de suferit prin jocul vizelor. Ilie Serbanescu, fostul ministru din Cabinetul Ciorbea, despre cum vor fi afectati romanii de iesirea Marii Britanii din UE

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana are unele efecte si pentru cetatenii romani care locuiesc pe teritoriul Regatului Unit. Economistul Ilie Serbanescu este de parere ca cei care vor avea de.

Iesirea Marii Britanii din UE nu va zgudui Romania. Ce efecte intrevad economistii

O eventuala iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana UE) nu va afecta foarte puternic Romania, insa pe termen scurt leul s-ar putea deprecia, iar pe termen lung fondurile europene vor fi afectate, ca si situatia celor 170. 000 de conationali care locuiesc in Regatul Unit.

AFP: 7 consecinte practice ale iesirii Marii Britanii din UE

Viata de zi cu zi a britanicilor va fi afectata de iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, atrage atentia AFP, intr-o analiza. incepand de la libera circulatie la vacante mai scumpe in Europa, ei s-ar putea confrunta si cu disensiuni cu Spania si Irlanda.

Barack Obama: Prezenta Marii Britanii in UE a contribuit la apropierea blocului comunitar de SUA

Cei mai multi lideri din afara Europei sunt de parere ca iesirea Marii Britanii din UE ar duce la o scadere a influentei sale in lume si ar genera tulburare si instabilitate in economia mondiala.

Premierul Japoniei Shinzo Abe: Iesirea Marii Britanii din UE ar face tara mai putin atractiva pentru investitiile japoneze

O iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana ar face din aceasta tara o destinatie mai putin atractiva pentru investitiile japoneze, a declarat, la Londra, premierul nipon Shinzo Abe, dupa ce, cu doua saptamani inainte, presedintele american Barack Obama a atentionat Marea Britanie ca, in cazul unui Brexit, va ramane in coada plutonului pentru un acord de liber-schimb cu SUA, informeaza AFP si Reuters.

Fostul presedinte polonez Aleksander Kwasniewski: Iesirea Marii Britanii din UE va duce la haos in Europa

Fostul presedinte polonez Aleksander Kwasniewski a declarat vineri ca iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana va duce la haos in Europa, Acesta este sfarsitul Marii Britanii, a declarat Kwasniewski, la postul de radio RMF Kwasniewski .

Astazi are loc votul decisiv pentru ramanerea Marii Britanii in UE/ Actualizare permanenta

---------- *ACTUALIZARE 19:10 Bursa din Londra a inchis in crestere Bursa de la Londra a inchis in aceasta seara in crestere, principalul indice londonez, FTSE 100, apreciindu-se cu 1,23% fata de inchiderea anterioara, ajungand la 6. 338,1 puncte. *ACTUALIZARE 18:02 Nigel Farage a votat in localitatea Biggin Hill *ACTUALIZARE 16:21 Angela Merkel: Consultarile dupa votul britanic vor include toti cei 28 de membri ai Uniunii *ACTUALIZARE 15:22 Inundatii si furtuni puternice in partea de est a Marii Britanii *ACTUALIZARE 14:56 Sondaj: Avans de 10% al taberei care sustine ramanerea in UE *ACTUALIZARE 14:14 Ultimul sondaj dinaintea votului: 52% dintre britanici doresc ramanerea in UE *Lira se apreciaza fata de euro si dolarul american *ACTUALIZARE 13:38 Pagina antologica a ziarului german Bild: Ramaneti in UE si vom recunoaste golul de pe Wembley, din 1966 *ACTUALIZARE 12:47 Om de afaceri roman, editorial anti-Brexit in The Times *ACTUALIZARE 12:28 Fostul premier grec Papandreou: Grecia a decis sa ramana in UE, iar Marea Britanie ar trebui sa faca la fel *ACTUALIZARE 12:11 Premierul Cameron a votat la Londra *ACTUALIZARE 11:38 Renate Weber: Asa cum un Brexit ar insemna automat demisia Guvernului de la Londra, asa ar trebui sa insemne si la nivelul UE *ACTUALIZARE 11:30 Boris Johnson: Brexitul va fi un punct de cotitura in istoria tarii *ACTUALIZARE 11:02 Cameron, o ultima pledoarie ca britanicii sa voteze pentru ramanerea in UE *ACTUALIZARE 10:45 Secretarul general al NATO: Ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana este esentiala pentru combaterea terorismului *ACTUALIZARE 09:10 S-au deschis sectiile de vot *ACTUALIZARE 07:53 Tabara In si-a recapatat avansul inaintea referendumului asupra UE.

O zi pana la votul decisiv pentru ramanerea Marii Britanii in UE/ Actualizare permanenta

ACTUALIZARE 17:30 O deputata britanica anti-Brexit, amenintata pe Twitter ca ii vor fi ucisi copiii Deputata laburista Yvette Cooper a primit un mesaj pe contul sau de Twitter in care era amenintata ca ii vor fi ucisi copiii si nepotii, ca urmare a campaniei facute de aceasta in favoarea ramanerii Marii Britanii in UE, relateaza astazi pagina online a publicatiei The Independent. *ACTUALIZARE 17:10 Comisia Electorala din Marea Britanie: 46,5 milioane de britanici au drept de vot *ACTUALIZARE 16:40 Ifo: Cei mai multi reprezentanti ai companiilor din Germania cred ca un posibil Brexit nu le va afecta afacerile. *ACTUALIZARE 15:55 Jean-Claude Juncker: Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, un act de automutilare *ACTUALIZARE 13:40 Premierul italian ii indeamna pe britanici sa ramana in Uniunea Europeana *ACTUALIZARE 12:40 Cele doua tabere depun ultimele eforturi pentru a-i convinge pe cei indecisi *ACTUALIZARE 11:30 1. 300 de directori de companii din Marea Britanie sunt pentru ramanerea in UE *ACTUALIZARE 10:00 George Soros: Brexit ar avea un impact imediat si dramatic asupra pietelor financiare, investitiilor, preturilor si locurilor de munca.

Schulz: Avocatii UE incearca sa vada daca este posibila accelerarea declansarii articolului 50 pentru iesirea Marii Britanii din blocul comunitar

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a declarat vineri ca avocatii UE depun eforturi considerabile pentru a determina daca este posibila accelerarea declansarii articolului 50 din Tratatul de la Lisabona, pentru a permite iesirea rapida a Marii Britanii din blocul comunitar, dupa ce britanicii au votat in favoarea taberei pro-Brexit, scrie The Guardian.

Pozitia Marii Britanii in NATO ramane neschimbata: Secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, despre Brexit: impreuna suntem mai eficienti

Jens Stoltenberg,secretarul general al NATO a declarat ca pozitia Marii Britanii in NATO ramane neschimbata. Totodata,el a aratat si cat de importanta este Alianta. Pozitia.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )