Libnet.ro
UNICEF

22:46

Iesirea Marii Britanii din UE nu va zgudui Romania. Ce efecte intrevad economistii

Adevărul Adevărul,
Iesirea Marii Britanii din UE nu va zgudui Romania. Ce efecte intrevad economistii

O eventuala iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana UE) nu va afecta foarte puternic Romania, insa pe termen scurt leul s-ar putea deprecia, iar pe termen lung fondurile europene vor fi afectate, ca si situatia celor 170. 000 de conationali care locuiesc in Regatul Unit. continuă pe Adevărul

Be EU: Cine beneficiaza de iesirea Marii Britanii din UE. Ce spun sondajele despre un eventual BREXIT

Europarlamentarul Mady Delvaux a vorbit, la Be EU de la Antena 3, despre dezavantajele iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, argumentand cat de importanta este aceasta tara pentru functionarea.

Brexit-ul ar deprecia leul cu 5%. Cum va fi afectata Romania de iesirea Marii Britanii din UE

Romania va rezista la socuri mai bine decat majoritatea celorlalte tari din Europa Centrala si de Est, in cazul Brexit-ului, iar aversiunea la risc a investitorilor pe termen scurt va inregistra o deteriorare maxima de 5%, corelata cu o depreciere temporara a leului cu 5%.

Doua zile pana la votul decisiv pentru ramanerea Marii Britanii in UE/ Actualizare permanenta

Cu doua zile ramase pana la refendumul de joi, 23 iunie, pentru ramanerea sau iesirea Marii Britanii din UE, George Soros a avertizat asupra consecintelor dureroase ale unui Brexit. Multimiliardarul a spus pentru The Guardian ca UK se poate trezi intr-o Black Friday daca voteaza pentru iesirea din UE.

Brexit: De ce parte se situeaza mai multe personalitati privind viitorul Marii Britanii in Uniunea Europeana

Numeroase personalitati britanice si-au exprimat public parerea in privinta a ce rezultat si-ar dori la referendumul din 23 mai pentru ramanerea sau iesirea Marii Britanii din Uniunea.

Brexit. Cine sustine si cine se opune iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana

Personalitati britanice si-au exprimat opiniile in campania pentru referendumul din 23 iunie din Marea Britanie privind oportunitatea iesirii din Uniunea Europeana. Peste 300 de importanti oameni de afaceri le-au cerut alegatorilor britanici sa voteze pentru iesirea tarii din Uniunea Europeana, afirmand ca, in opinia lor, competitivitatea Marii Britanii este subminata de apartenenta tarii la UE, relateaza luni The Telegraph.

Brexit: George Soros avertizeaza ca lira sterlina se va deprecia cu 15-20% in cazul iesirii Marii Britanii din UE

Miliardarul George Soros, recunoscut pentru speculatiile financiare privind lira sterlina facute in 1992, a trimis o scrisoare deschisa cotidianului The Guardian in care sustine ca in situatia un.

Expert: Principalul risc pentru Romania il constituie Brexitul, iar pentru 2017 il reprezinta derapajul macroeconomic

Principalul pericol pentru economia Romaniei il constituie iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana in urma referendumului organizat in data de 23 iunie, in vreme ce pentru anul viitor principala problema o constituie derapajul macroeconomic, in urma caruia deficitul bugetar sa creasca peste limita de 3% din PIB.

Brexit ar putea avea un efect de domino printre statele UE din Europa de Est

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, ar putea declansa actiuni similare in alte state membre din Europa de Est, a declarat seful diplomatiei luxemburgheze Jean Asselborn intr-un interviu publicat sambata de cotidianul german Tagesspiegel, relateaza Reuters.

Referendum Brexit. David Beckham va vota pentru ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana

David Beckham a anuntat ca intentioneaza sa voteze in favoarea ramanerii Marii Britanii in Uniunea Europeana, cu ocazia referendumului care va avea loc joi.

Ne este mai bine daca ne prefacem ca vrem sa jucam un rol in lume. Cluburile din Premier League, sfatuite sa fie de partea ramanerii Marii Britanii in Uniunea Europeana

Presedintele Premier League, Richard Scudamore, sfatuieste cluburile de fotbal din Premier League sa voteze in favoarea ramanerii Marii Britanii in Uniunea Europeana, potrivit BBC. Acesta este.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )