Libnet.ro
UNICEF

11:00

Analiza sezonului 2016 pe litoral: au venit mai multi turisti, care au stat mai putin

Adevărul Adevărul,
Analiza sezonului 2016 pe litoral: au venit mai multi turisti, care au stat mai putin

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc a efectuat bilantul preliminar al sezonului estival 2016. Investitorii au constatat ca in sezonul estival 2016 au ajuns pe litoral cu 11% mai multi turisti decat in vara anului trecut, dar durata medie a sederii pentru turistii romani s-a redus de la 3 zile la 2,9 zile. continuă pe Adevărul

Voi va numiti credinciosi, noi va numim invadatori! Atac asupra unei moschei din Germania. Mai multi extremisti au zidit usa lacasului de cult (FOTO)

Mai multi extremisti de dreapta au zidit intrarea intr-o moschee si au lipit pe blocurile de beton afise cu slogane xenofobe, informeaza Daily Mail. Incidentul a avut loc in orasul german.

Turisti cu 11% mai multi, fata de anul trecut, dar sejururi mai scurte pe Litoral

In sezonul estival 2016 litorlalul Marii Negre a inregistrat o crestere a numarului de turisti cu 11% mai mare fata de vara anului 2015, potrivit Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR).

Un mort si mai multi raniti

O persoana a fost ucisa si mai multe au fost ranite astazi in explozia unei masini capcana in in fata Ambasadei Chinei din Biskek, capitala fostei republici sovietice Kargazstan din Asia Centrala, au anuntat autoritatile locale, relateaza agentiile AFP.

Explozie la Ambasada Chinei din Kargazstan: Un mort si mai multi raniti

O persoana a fost ucisa si mai multe au fost ranite marti in explozia unei masini capcana in in fata Ambasadei Chinei din Biskek, capitala fostei republici sovietice Kargazstan din.

FOTO+VIDEO. Kargazstan. EXPLOZIE la Ambasada Chinei, soldata cu un mort si mai multi raniti

O persoana a murit, iar mai multe au fost ranite, marti dimineata, dupa ce o masina capanca a explodat in fata Ambasadei Chinei din Biskek, capitala fostei republici sovietice Kargazstan din Asia Centrala, au anuntat autoritatile locale, relateaza agentiile Reuters si AFP.

Reuters: Americanii vor sa vanda avioane Boeing in Qatar si Kuweit, dupa mai multi ani de amanari

Statele Unite ale Americii urmeaza sa aprobe vanzarea unor avioane de vanatoare Boeing catre Qatar si Kuweit, scrie agentia de presa Reuters, citand patru surse.

A crescut somajul in luna iunie. Cei mai multi sunt barbati

Rata somajului in forma ajustata sezonier a fost de 6,1%, la finele lunii iulie, in crestere cu 0,1 puncte procentuale fata de luna precedenta 6%), conform standardelor Biroului International al Muncii BIM), se arata intr-un comunicat al Institutului National de Statistica INS) remis, miercuri, AGERPRES.

VIDEO Explozie la ambasada Chinei din Kargazstan, soldata cu un mort si mai multi raniti

O explozie puternica a avut loc marti dimineata in apropierea ambasadei chineze in Kargazstan, lasand in urma cel putin un mort si mai multi raniti, a anuntat ministrul pentru situatii de urgenta.

IFA 2016 - Samsung inca mai crede in ceasuri inteligente si lanseaza Gear S3

Daca te-au interesat vreodata ceasurile inteligente, stii deja ce limitari au si cam cat de utile sunt. Gear S3 nu e o exceptie, doar ca acum rezista la apa si oarecum socuri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )