Libnet.ro
UNICEF

13:45

Un mort si mai multi raniti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un mort si mai multi raniti

O persoana a fost ucisa si mai multe au fost ranite astazi in explozia unei masini capcana in in fata Ambasadei Chinei din Biskek, capitala fostei republici sovietice Kargazstan din Asia Centrala, au anuntat autoritatile locale, relateaza agentiile AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Explozie la Ambasada Chinei din Kargazstan: Un mort si mai multi raniti

O persoana a fost ucisa si mai multe au fost ranite marti in explozia unei masini capcana in in fata Ambasadei Chinei din Biskek, capitala fostei republici sovietice Kargazstan din.

FOTO+VIDEO. Kargazstan. EXPLOZIE la Ambasada Chinei, soldata cu un mort si mai multi raniti

O persoana a murit, iar mai multe au fost ranite, marti dimineata, dupa ce o masina capanca a explodat in fata Ambasadei Chinei din Biskek, capitala fostei republici sovietice Kargazstan din Asia Centrala, au anuntat autoritatile locale, relateaza agentiile Reuters si AFP.

VIDEO Explozie la ambasada Chinei din Kargazstan, soldata cu un mort si mai multi raniti

O explozie puternica a avut loc marti dimineata in apropierea ambasadei chineze in Kargazstan, lasand in urma cel putin un mort si mai multi raniti, a anuntat ministrul pentru situatii de urgenta.

Copii folositi pe post de calai de catre Statul Islamic: Acestia au fost pusi de jihadisti sa execute mai multi ostatici kurzi

Gruparea terorista Statul Islamic a publicat un nou clip video in care prezinta cinci copii masacreaza cu lejeritate mai multi ostatici de origine kurda. Unul dintre acestia copii ar fi britanic, fiul unui lu.

Autoritatile franceze, ironizate: Mai multi olandezi au inotat imbracati in burkini, in semn de solidaritate cu femeile musulmane din Franta (VIDEO)

Interdictia privind purtarea burkiniului pe mai multe plaje din Franta a starnit o adevarata controversa, iar reactiile pe intreg continentul au fost dintre cele mai variate. Daca in Marea Bri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )