Libnet.ro
UNICEF

01:05

Analiza The Guardian: Ce inseamna victoria factiunii Syriza pentru Grecia si planul european de salvare

Hotnews Hotnews,
 Analiza The Guardian: Ce inseamna victoria factiunii Syriza pentru Grecia si planul european de salvare

Alexist Tsipras si partidul sau s-au intors la conducerea Greciei si cu sarcina de a implementa acordul de bailout, scrie The Guardian. Grecia ar putea avea nevoie de inca o masura de salvare pe langa prezentul acord. Tsipras spera ca victoria partidului Syriza sa ii confere un nou impuls pentru a negocia reducerea datoriilor si a unor masuri de austeritate mai putin oneroase din partea creditorilor Greciei. Insa acea pozitie nu va fi agreata de Germania si de institutiile europene ce au impus masuri draconice in numele disciplinei fiscale. continuă pe Hotnews

The Guardian: Aurescu participa la reuniunea privind criza refugiatilor. MAE dezminte informatia

Publicatia britanica The Guardian a anuntat ca ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, participa, luni, la reuniunea ministrilor de Externe din centrul si estul Europei, pe tema crizei refugiatilor. Informatia a fost, insa, dezmintita de Ministerul afacerilor de Externe.

Hollande saluta victoria lui Syriza in Grecia

Presedintele francez Francois Hollande a salutat duminica seara victoria SYRIZA si a lui Alexis Tsipras in alegerile din Grecia, considerand-o un mesaj important pentru stanga europeana, informeaza Reuters.

Ce parteneri a ales Syriza pentru guvernare

Alexis Tsipras, liderul Syriza, a anuntat ca formatiunea pe care o conduce va forma o coalitie cu fostii sai parteneri de guvernare, Grecii Independenti, pentru a continua lupta de dragul oamenilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )