Libnet.ro
UNICEF

17:16

The Guardian: Aurescu participa la reuniunea privind criza refugiatilor. MAE dezminte informatia

România Liberă România Liberă,
The Guardian: Aurescu participa la reuniunea privind criza refugiatilor. MAE dezminte informatia

Publicatia britanica The Guardian a anuntat ca ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, participa, luni, la reuniunea ministrilor de Externe din centrul si estul Europei, pe tema crizei refugiatilor. Informatia a fost, insa, dezmintita de Ministerul afacerilor de Externe. continuă pe România Liberă

Mircea Badea: Astept puterea exemplului romanesc in criza refugiatilor

Mircea Badea a explicat, in pasa cu emisiunea Sinteza Zilei, ca este foarte curios sa vada puterea exemplului roman, in contextul in care Ungaria a demonstrat ca nu stie sa gestioneze criza refugiatilor cu.

Analiza The Guardian: Ce inseamna victoria factiunii Syriza pentru Grecia si planul european de salvare

Alexist Tsipras si partidul sau s-au intors la conducerea Greciei si cu sarcina de a implementa acordul de bailout, scrie The Guardian. Grecia ar putea avea nevoie de inca o masura de salvare pe langa prezentul acord. Tsipras spera ca victoria partidului Syriza sa ii confere un nou impuls pentru a negocia reducerea datoriilor si a unor masuri de austeritate mai putin oneroase din partea creditorilor Greciei. Insa acea pozitie nu va fi agreata de Germania si de institutiile europene ce au impus masuri draconice in numele disciplinei fiscale.

Bogdan Aurescu: 1785 este limita fizica a refugiatilor ce ii putem primi, capacitatile se pot imbunatati in viitor, cu banii europeni

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a declarat, sambata, ca Romania isi mentine pozitia privind numarul refugiatilor pe care ii poate primi, adaugand ca 1785 este limita fizica, dar ca isi poate imbunatati capacitatile in viitor, fiind nevoie de fonduri europene, informeaza Mediafax.

Criza refugiatilor: Grupul Visegrad, Letonia, Luxemburg nu au ajuns la niciun acord privind imigrantii

Ministrii de Externe ai statelor Grupului Visegrad si Letoniei nu au ajuns la niciun acord cu omologul lor din Luxemburg privind solutionarea crizei imigrantilor, anunta Guvernul Ungariei, precizand ca sistemul cotelor ramane prioritar pentru liderii UE, relateaza MTI.

Ce spune Francois Hollande despre criza refugiatilor

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a declarat, luni, ca nicio tara europeana nu se poate exonera de la primirea refugiatilor care beneficiaza de dreptul la azil.

Adevarul Live, ora 12.00. Ambasadorul Turciei, despre criza refugiatilor si solutiile Europei

Ambasadorul Republicii Turcia in Romania, Osman Koray Ertas, vine la Adevarul Live de la ora 12. 00, pentru a explica aceasta grava criza a refugiatilor din perspectiva tarii sale, intr-un dialog cu Dan Marinescu redactor sef Adevarul) si jurnalistul Liviu Iolu.

Ministrul ungar de Externe, despre atitudinea premierului croat in criza refugiatilor: Zoran Milanovici a lansat atacuri false si rautacioase la adresa Ungariei, iar comportamentul sau este penibil

Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, considera ca atitudinea premierului Croatiei, Zoran Milanovici, cu privire la criza imigrantilor este una penibila. Sistemul de imigratie al Croatiei s-a prabusit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )