Libnet.ro
UNICEF

21:00

Anamaria Prodan si-a anuntat demisia de la PRO TV. Ce se afla, de fapt, in spatele gestului sau

Playtech Playtech,
Anamaria Prodan si-a anuntat demisia de la PRO TV. Ce se afla, de fapt, in spatele gestului sau

Anamaria Prodan si-a dat demisia de la PRO TV, iar gestul sau e unul care i-a lasat pe fanii emisiunii Gospodar fara pereche cu un gust amar. in spatele deciziei s-a afla, de fapt, o promisiune pe care impresara si-a facut-o. Sotia lui Reghe a anuntat in direct faptul ca se retrage, cel putin temporar, . continuă pe Playtech

Anamaria Prodan nu va mai prezenta Gospodar fara pereche de la Pro TV: care e motivul

Impresarul sportiv Anamaria Prodan 46 de ani) a anuntat ca nu va mai fi prezentatoarea emisiunii matrimoniale Gospodar fara pereche, difuzata de Pro TV, si a explicat care sunt motivele.

Cati bani a dat Anamaria Prodan pe pisica ei. A facut-o imediat vedeta pe internet

Anamaria Prodan si-a socat din nou fanii, dar si iubitorii de animale. Impresara si-a cumparat recent o pisica din rasa Sfinx, careia i-a pus numele Enzo. Cat costa un astfel de suflet? Cati bani a dat Anamaria Prodan pe pisica ei Anamaria Prodan socheaza adesea cu achizitii extravagante, impresioneaza cu tinute de lux si se .

IMAGINI SFASIETOARE! Anamaria Prodan a ajuns LA CIMITIR! INCREDIBIL ce s-a dat de POMANA dupa ce i-au facut slujba... (GALERIE FOTO)

Anamaria Prodan a mers la cimitir, in ziua in care mama sa, Ionela Prodan, ar fi implinit 72 de ani. VEZI AICI GALERIA FOTO Duminica, 6 octombrie, Anamaria Prodan a postatin mediul online o fotografie.

Cel mai dureros secret pe care l-a tinut ascuns Anamaria Prodan fata de mama sa. O ducea acolo, dar nu-i spunea adevarul

Anamaria Prodan a tinut ascuns mult timp un secret dureros. Vedeta a aflat prima ca mama sa sufera de cancer la pancreas, dar nu a vrut ca aceasta sa afle. Prezentatoarea emisiunii Gospodar fara pereche si-a dus mama in Cuba pentru a face analize medicale amanuntite, dar i-a spus ca va merge acolo in vacanta.

Divortul anului! Adio, LAURENTIU REGHECAMPF! Anamaria Prodan a facut anuntul dupa 11 ani de CASNICIE (GALERIE FOTO)

Showbizul romanesc a fost cutremurat de zvonurile privind un posibil divort intre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf. DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR Mihaela Radulescu cu Dani Otil!.

SOC la PRO TV! Tocmai SI-A ANUNTAT DEMISIA! Este STIREA BOMBA A ZILEI! NIMENI NU SE ASTEPTA LA ASTA

Bomba neasteptata la Pro TV. Anamaria Prodan a anuntat in direct, in emisiunea lui Catalin Maruta, ca isi da demisia si ca nu mai poate prezenta emisiunea Gospodar fara pereche. Se pare ca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )