Libnet.ro
UNICEF

14:16

Anca Boagiu, audiata la DNA intr-unul dintre dosarele Elenei Udrea

Hotnews Hotnews,
 Anca Boagiu, audiata la DNA intr-unul dintre dosarele Elenei Udrea

Senatorul PNL Anca Boagiu s-a prezentat miercuri la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a fi audiata in dosarul in care este anchetata Elena Udrea sub control judiciar pe cautiune, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Anca Boagiu, audiata de DNA intr-unul din dosarele Elenei Udrea

Senatorul PNL Anca Boagiu s-a prezentat miercuri la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a fi audiata in dosarul in care este anchetata Elena Udrea sub control judiciar pe cautiune, potrivit unor surse judiciare citate de televiziunile de stiri.

Anca Boagiu, audiata la DNA in dosarul de mita al Elenei Udrea

Anca Boagiu s-a prezentat, miercuri, la sediul DNA, unde este audiata intr-un dosar al Elenei Udrea, in care deputata este cercetata sub control judiciar pe o cautiune de 5 milioane de lei. La DNA este asteptat si Adriean Videanu.

Dosarul Elena Udrea- Bani pentru Campania PDL. Fostul ministru al Transporturilor, Anca Boagiu, audiata in calitate de martor

Senatorul PNL Anca Boagiu s-a prezentat miercuri la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a fi audiata in dosarul in care este anchetata Elena Udrea sub control judiciar pe cautiune.

Milionarul Ghennadi Korban, unul dintre cei mai bogati oameni din Ucraina, arestat intr-o ancheta ce vizeaza crima organizata si fapte de coruptie

Milionarul Ghennadi Korban, unul dintre cei mai bogati oameni din Ucraina, aflat in topul celor mai bogati 100 de ucraineni si mana dreapta a puternicului oligarh Igor Kolomoiski, a fost retinut sambata in cadrul unei anchete ce vizeaza crima organizata si coruptie. Presedintele ucrainean Petro Porosenko a declarat, duminica, ca arestarea milionarului Ghennadi Korban nu este decat inceputul luptei impotriva coruptiei care sufoca tara. Sustinatorii lui Ghennadi Korban si adversari ai lui Porosenko sustin insa ca ar fi vorba despre represiune politica, scrie Agerpres.

Unul dintre patronii clubului Colectiv, PRIMA DECLARATIE dupa tragedie: O parte din mine a murit

Unul dintre patronii clubului Colectiv, Costin Mincu, a declarat, pentru prima data de la tragedie, ca simte ca o parte din el a murit in 30 octombrie si ca sta cu capul plecat in fata justitiei.

Urmarea dezastrului din Colectiv: Unul dintre cele mai populare cluburi din Capitala se inchide

Clubul Expirat, unul dintre cele mai populare si frecventate cluburi din Bucuresti, se va inchide, la decizia proprietarilor spatiului de entertainment, ca urmare a tragicului eveniment care a avut loc in clubul Colectiv din Capitala, din seara zilei.

Unul dintre actionarii clubului Colectiv a detinut alte doua localuri devastate in trecut de incendii, fara a exista insa victime

Costin Mincu, unul dintre cei trei actionari ai clubului Colectiv, a mai detinut, in trecut, actiuni la doua cluburi unde au avut loc incendii devastatoare, fara a exista insa victime. Cosmin Mincu a fost actionar la clubul Elefant din Centrul Vechi al Capitalei, care a luat foc anul trecut. In 2010, o terasa din Vama Veche detinuta de Costin Mincu a ars din temelii, potrivit Digi 24.

Vasile Blaga este audiat de procurorii DNA, in calitate de martor

Copresedintele PNL Vasile Blaga s-a prezentat marti la DNA, in calitate de martor, pentru a fi audiat intr-unul din dosarele in care este cercetata Elena Udrea.

VIDEO Unde au gresit cei doi tehnicieni care au montat materialele pirotehnice in clubul Colectiv. Unul dintre ei e printre raniti

Au fost 2 mici si 2 mari. Primele au fost ok. La celelalte a izbuncit focul. Este una dintre sutele de declaratii identice date cei care au fost in clubul Colectiv in acea noapte.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )