Libnet.ro
UNICEF

11:15

Unul dintre actionarii clubului Colectiv a detinut alte doua localuri devastate in trecut de incendii, fara a exista insa victime

Hotnews Hotnews,
 Unul dintre actionarii clubului Colectiv a detinut alte doua localuri devastate in trecut de incendii, fara a exista insa victime

Costin Mincu, unul dintre cei trei actionari ai clubului Colectiv, a mai detinut, in trecut, actiuni la doua cluburi unde au avut loc incendii devastatoare, fara a exista insa victime. Cosmin Mincu a fost actionar la clubul Elefant din Centrul Vechi al Capitalei, care a luat foc anul trecut. In 2010, o terasa din Vama Veche detinuta de Costin Mincu a ars din temelii, potrivit Digi 24. continuă pe Hotnews

INCENDIUL din clubul Colectiv: Alte doua femei au decedat in aceasta dimineata in spital

Alte doua victime ale incendiului din clubul Colectiv din Capitala au decedat, duminica, una la Spitalul de Arsi si cealalta la Bagdasar, numarul mortilor ajungand astfel la 29.

Alte doua prevederi din Codul de procedura penala, declarate neconstitutionale

Alte doua prevederi din noul Cod de procedura penala, privind judecarea in camera preliminara a plangerilor impotriva solutiei de clasare sau renuntare la urmarirea penala, au fost declarate neconstitutionale, joi, de Curtea Constitutionala.

Inspectia Muncii verifica legalitatea angajarii personalului clubului Colectiv

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a dispus ancheta sociala privind situatia celor cinci copii ai uneia dintre victimele incendiului de vineri noapte, o angajata care ar fi lucrat la negru in clubul Colectiv, iar Inspectia Muncii verifica legalitatea angajarii personalului localului.

Inspectia Muncii verifica legalitatea angajarii personalului clubului Colectiv

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a dispus ancheta sociala privind situatia celor cinci copii ai uneia dintre victimele incendiului de vineri noapte, o angajata care ar fi lucrat la negru in clubul Colectiv, iar Inspectia Muncii verifica legalitatea angajarii personalului localului, potrivit Mediafax.

Patronii clubului Colectiv au refuzat sa cumpere material ignifug

Patronii au refuzat sa cumpere material ignifug pentru ca era prea scump. Mai mult, in urma cu o luna si jumatate, reprezentantii clubului au spalat buretele de pe tavan, cel mai probabil cu substante inflamabile, scrie Digi24 .

VIDEO Sonda Cassini a survolat de aproape luna Enceladus, unul dintre satelitii lui Saturn

Sonda Cassini a survolat miercuri suprafata lui Enceladus, una dintre lunile giganticei planete gazoase Saturn, de la doar 50 de kilometri distanta, intr-o ultima incercare de a simti chimia gheizerelor de apa care izbucnesc de la polul sud al acestui satelit, conform BBC.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )