Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ancheta care poate schimba soarta alegerilor! Dan Barna, candidatul USR la prezidentiale, anchetat pentru afaceri suspecte

Antena3 Antena3,
Ancheta care poate schimba soarta alegerilor! Dan Barna, candidatul USR la prezidentiale, anchetat pentru afaceri suspecte

Bomba in campanie electorala! Departamentul pentru Lupta Anti-Frauda DLAF) a anuntat in urma cu putin timp ca Dan Barna, candidatul USR la prezidentiale, este obiectul unei anchete, dupa ce jurnalistii de. continuă pe Antena3

Dan Barna: Viitorul guvern trebuie sa isi asume organizarea alegerilor anticipate

Candidatul USR la alegerile prezidentiale, Dan Barna, a declarat, miercuri, la Roman, ca viitorul guvern trebuie sa isi asume organizarea alegerilor parlamentare anticipate. Liderul USR a spus ca zilele.

Ancheta despre Dan Barna iti arata ca romanii inca se ataseaza prea tare de politicieni

Dupa cum probabil stii, RISE Project a publicat un articol care vrea sa arate adevarul despre candidatul la prezidentiale Dan Barna. Cu o zi inainte de asta, au facut un mic tease, sa.

Prima reactie a lui Dan Barna, dupa dezvaluirile RiseProject: E ca si cum ne-am supara pe Hagi

Prima reactie a lui Dan Barna, dupa dezvaluirile RiseProject privind averea si punctele sale de interes. Prezidentiabilul USR-PLUS a oferit o scurta declaratie pentru Mediafax. Prima reactie a lui Dan Barna, dupa dezvaluirile RiseProject Site-ul de investigatii RiseProject a publicat, marti, o ancheta care vizeaza averea lui Dan Barna, ce dezvaluie ca frauda si conflictele .

Dezvaluiri explozive despre Dan Barna: fraude si conflicte de interese. Cum si-a facut averea, potrivit RiseProject

Site-ul de investigatii RiseProject a publicat o ancheta care vizeaza averea lui Dan Barna, ce dezvaluie ca frauda si conflictele de interese i-au fost piloni. Prezidentiabilul USR-PLUS a agonisit de-a lungul anilor, dar acum? Dezvaluiri explozive despre Dan Barna: fraude si conflicte de interese la baza reusitei Dan Barna, presedintele partidului care a initiat campania .

Pozitia USR dupa ancheta pe numele lui Dan Barna privind afaceri suspecte. Nu e nimic de ascuns. Foarte bine ca se cerceteaza, nu e nicio problema

Departamentul pentru Lupta Anti-Frauda DLAF) a anuntat in urma cu putin timp ca Dan Barna, candidatul USR la prezidentiale, este obiectul unei anchete, dupa ce jurnalistii de la Rise Project au dezvaluit o i.

Asociatul lui Dan Barna iese la atac, dupa ancheta Rise Project: Ma simt ca intr-un banc prost

Asociatul lui Dan Barna in proiectele cu finantare europeana, Dragos Jaliu, a venit cu explicatii in urma investigatiei Rise Project, si reclama ca desi investigatia a durat doua luni, acesta a fost.

inregistrari secrete cu Dan Barna, dupa ancheta celor de la Rise Project

Prezidentiabilul USR, Dan Barna, a convocat aseara o sedinta telefonica de urgenta cu o parte din liderii formatiunii, dupa aparitia anchetei celor de la Rise Project legat de afacerile cu fonduri europene.

Paleologu, reactie spumoasa dupa ancheta Rise Project despre Dan Barna: Eroare de casting

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Theodor Paleologu, sustine ca intelege dezamagirea simpatizantilorUSR, dupa ce au aflat despre trecutul cu probleme al liderului lor, Dan Barna, si ii.

Theodor Paleologu, dupa ancheta Rise Project despre Dan Barna: Nu voi rasuci cutitul in rana, dar desemnarea sa drept prezidentiabil USR-PLUS a fost o eroare de casting

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale din noiembrie, a numit din nou drept eroare de casting decizia USR-PLUS de a-l sustine pe Dan Barna, sugerand ca, desi formatiunile sunt.

SONDAJ Credeti ca dezvaluirile Rise Project vor afecta candidatura lui Dan Barna la prezidentiale?

Rise Project a publicat, marti, o ancheta in care sustine ca Dan Barna ar fi supervizat fraude si conflicte de interese cu fonduri UE.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )