Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ancheta in dosarul mortii politistului Gigina a fost finalizata de DNA

Antena3 Antena3,
Ancheta in dosarul mortii politistului Gigina a fost finalizata de DNA

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a finalizat ancheta in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina, in care fostul ministru de Interne Gabriel Oprea este urmarit penal pentru savarsirea infractiunii de. continuă pe Antena3

DNA a finalizat ancheta n dosarul mortii politistului Gigina pna la termenul impus de nalta Curte (surse)

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a finalizat ancheta in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina, in care fostul ministru de Interne Gabriel Oprea este urmarit penal pentru savarsirea infractiunii de ucidere din culpa, caz in care inalta Curte stabilise ca termen data de 1 mai, au declarat, pentru Agerpres, surse judiciare.

Ancheta in cazul mortii politistului Bogdan Gigina, finalizata de DNA

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a finalizat ancheta in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina, dosar in care fostul ministru de Interne Gabriel Oprea este urmarit penal pentru savarsirea infractiunii de ucidere din culpa. Pentru acest caz.

Dosarul mortii lui Bogdan Gigina: DNA a incheiat ancheta, la mai bine de doi ani de la tragedie (VIDEO)

Final de ancheta in dosarul mortii lui Bogdan Gigina. La mai bine de doi ani de la tragedie, procurorii anticoruptie au incheiat ancheta in dosarul in care fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea, este.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )