Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ancheta epidemiologica la o scoala din Arges, dupa ce 11 copii au ajuns la spital cu greata si varsaturi

Adevărul Adevărul,
Ancheta epidemiologica la o scoala din Arges, dupa ce 11 copii au ajuns la spital cu greata si varsaturi

DSP Arges incearca sa afle cauza imbolnavirii a 11 elevi de la Scoala Gimnaziala nr. 1 Costesti. Copiii au ajuns pe rand, in decurs de 24 de ore, la Spitalul Municipal Regele Carol I din localitate. continuă pe Adevărul

Bolivia numeste un ambasador in SUA dupa 11 ani, rupand cu era Morales

Bolivia a numit un ambasador in Statele Unite pentru prima oara dupa 11 ani, o ruptura fata de polit.

Demisie in PSD. Cine pleaca din partid dupa ce Gabriel Oprea a fost numit vicepresedinte

Un vicepresedinte al PSD Oradea, Adrian Stanga, a demisionat din functie, dupa ce Gabriel Oprea a fost numit vicepresedinte PSD cu drept de vot in CEX. Avand in vedere faptul ca intotdeauna am respectat.

Scene violente la o scoala din Botosani! Doi elevi s-au luat la bataie sub privirile disperate ale colegilor de clasa

Doi elevi de la Scoala gimnaziala din localitatea Dangeni din judetul Botosani, care s-au batut intr-o sala de curs, sunt cercetati disciplinar, dupa ce filmuletul cu scenele violente a fost postat pe.

HOROSCOP special. Neptun iese din retrograd dupa cinci luni. Schimbari uriase pentru zodii! Berbecii sunt pregatiti sa dea drumul la ceva, Balantele se intorc la rutina

Neptun, a opta planeta de la Soare, iese pe 27 noiembrie 2019 din stationarea sa retrograda anuala ce a inceput pe 21 iunie. Neptun este planeta viselor si imaginatiei si marea planeta albastra este asociata.

Fotbal feminin: Samantha Kerr devine jucatoarea cu cel mai mare salariu din istorie, dupa transferul la Chelsea

Australianca Samantha Kerr va fi transferata la Chelsea in perioada de mercato din aceasta iarna si va deveni jucatoarea cu cel mai mare salariu din istoria fotbalului feminin, 480. 000 de euro brut pe an, informeaza lequipe. fr.

VIDEO Scene socante intr-o scoala din Romania. Doi elevi de clasa a VIII-a s-au batut pe viata si pe moarte in fata clasei

Intr-o scoala din comuna Dangeni, judetul Botosani doi baieti de clasa a VIII a s-au batut in fata clasei. Colegii au asistat neputinciosi la scenele de violenta extrema pe care nici macar profesorii nu le-au putut opri. Politia a deschis dosar penal.

Despagubiri colosale pentru un copil mutilat intr-un spital din Iasi! Organul genital al micutului a fost ars

Despagubiri colosale pentru un copil mutilat intr-un spital din Iasi! Dupa 11 ani de procese, un medic pediatru a fost gasit vinovat de neglijenta in serviciu si trebuie sa plateasca 216. 000de euro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )