Libnet.ro
UNICEF

18:45

Ancheta de inalta tradare in Grecia: Fostul ministru de Finante ar putea ramane fara imunitate

România Liberă România Liberă,
Ancheta de inalta tradare in Grecia: Fostul ministru de Finante ar putea ramane fara imunitate

Fostul ministru al Finantelor, Yanis Varoufakis, ar putea ramane fara imunitate, intrucat este este acuzat de inalta tradare. El este suspectat ar fi dezvaluit un presupus plan secret de iesire a tarii din zona euro . continuă pe România Liberă

Ancheta de inalta tradare in Grecia: Fostul ministru de Finante ar putea ramane fara imunitate

Fostul ministru al Finantelor, Yanis Varoufakis, ar putea ramane fara imunitate, intrucat este este acuzat de inalta tradare. El este suspectat ar fi dezvaluit un presupus plan secret de iesire a tarii din zona euro .

Yanis Varoufakis ar putea fi acuzat de inalta tradare

Avocatii greci cauta motive sa-l aduca pe fostul ministru de Finante al Greciei in fata justitiei. Liderul unui partid neparlamentar din Grecia a realizat o plangere impotriva lui Yanis Varoufakis, plangere pe care Curtea Superma a trimis-o marti Parlamentului. Potrivit acesteia, fostul ministru ar putea fi acuzat de inalta tradare din cauza modului in care a procedat in timpul negocierilor cu creditorii internationali, noteaza agentia EFE.

Fostul ministru de Finante al Greciei Yanis Varoufakis, acuzat de inalta tradare

Curtea Suprema de Justitie a Greciei a trimis marti Parlamentului de la Atena o plangere formulata impotriva fostului ministru de Finante Yanis Varoufakis de liderul unui partid neparlamentar, care considera ca fostul.

Fostul ministru Cristian Diaconescu, reactie pe Facebook: Da. Exercit presiuni asupra justitiei

Fostul Ministru al Justitiei, Cristian Diaconescu, reactioneaza, prin intermediul unui mesaj postat pe facebook, in cazul fetei violate in Vaslui. Da. Exercit presiuni asupra justitiei. Si fac acest gest din.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )