Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anchetatorii, masura de ultima ora la Caracal. Betoanele din curtea lui Gheorghe Dinca, scanate

Antena3 Antena3,
Anchetatorii, masura de ultima ora la Caracal. Betoanele din curtea lui Gheorghe Dinca, scanate

Anchetatorii vor scana cu un aparat special gropile betonate din curtea lui Gheorghe Dinca. Daca aceste analize vor arata ceva este in neregula, atunci se va trece la spargerea cimentului. Astazi a fost. continuă pe Antena3

Veste de ultima ora! Ce au anuntat procurorii DIICOT, in urma perchezitiilor din casa groazei din Caracal

Anchetatorii au incheiat o saptamana intensa, desfasurata la perchezitii in casa groazei din Caracal, si au facut un anunt important in urma acestor verificari. Procurorii DIICOT au anuntat ce s-a intamplat, sambata 10 august, la perchezitiile de pe proprietatea lui Gheorghe Dinca si ce se va intampla mai departe. Perchezitiile in casa groazei din .

Rasturnare de situatie in cazul tragediei de la Caracal. Unul din vecinii lui Gheorghe Dinca i-a mintit pe anchetatori

Apar informatii de ultima ora din ancheta de la Caracal. Unul din vecinii lui Gheorghe Dinca i-a mintit pe anchetatori. Barbatul care a sustinut ca a fost sunat de trei ori de Dinca in seara rapirii.

Anchetatorii au finalizat cercetarea de la suprafata din curtea lui Gheorghe Dinca. Zeci de kilograme de gunoaie au fost stranse in saci si transportate cu un tractor

Noi imagini cu Gheorghe Dinca au fost prezentate, in exclusivitate, de Antena 3. Criminalul din Caracal a ajuns vineri dimineata, la Casa Ororilor, pentru o noua zi de perchezitii. Este a opta zi de.

Mesaj de ultima ora din partea familiei Alexandrei Macesanu. Scrisoarea trimisa de tatal adolescentei

Tatal Alexandrei Macesanu a trimis o scrisoare catre toti cei care il ataca pe Alexandru Cumpanasu, unchiul adolescentei ucise la Caracal. Ma numesc Macesanu Nelu, tatal Alexandrei, si am un mes.

MAE, atentionare de ULTIMA ORA pentru romani: Ce regiune trebuie EVITATA in aceasta perioada

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie, avertizandu-i pe romanii aflati in Grecia pe data de 12 august ca exista un risc ridicat de incendii de vegetatie grad 4 din 5), pe fondul.

GATA, vine MARELE CUTREMUR: Anunt de ultima ora facut de Gheorghe Marmureanu! Datele arata ca...

Cand va fi urmatorul mare cutremur care va lovi Romania este intrebarea care inspaimanta pe toata lumea inca de la tragedia din 1977. in contextul in care activitatea seismica s-a intesificat in.

Cosmarul continua in Rusia! Noi explozii devastatoare la un depozit de armament! Bilant de ULTIMA ORA (VIDEO)

Noi explozii au fost inregistrate vineri laun depozit de munitii din Siberia, regiuneaKrasnoiarsk. Este a doua oara intr-o saptamana cand se produc deflagratii violente in aceasta zona. in.

MAE, avertisment de ultima ora! Romanii din Serbia si din Croatia, in pericol! Temperaturile ating un nivel record

Ministerul Afacerilor Externe a transmis doua avertismente pentruromanii care tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Serbia, respectivin Croatia, din cauza temperaturilor ridicate. in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )