Libnet.ro
UNICEF

18:15

ANCOM a stabilit calendarul licitatiilor pentru 5G. Care este pretul de pornire

Adevărul Adevărul,
ANCOM a stabilit calendarul licitatiilor pentru 5G. Care este pretul de pornire

ANCOM a finalizat astazi, in cadrul Consiliului Consultativ, documentul de pozitie privind acordarea drepturilor de utilizare a spectrului radio disponibil in benzile de frecvente de 700 MHz, 800 MHz, 1500 MHz, 2600 MHz si 3400-3800 MHz. continuă pe Adevărul

ANCOM a stabilit calendarul licitatiilor pentru 5G

ANCOM a finalizat astazi, in cadrul Consiliului Consultativ, documentul de pozitie privind acordarea drepturilor de utilizare a spectrului radio disponibil in benzile de frecvente de 700 MHz, 800 MHz, 1500 MHz, 2600 MHz si 3400-3800 MHz.

Angela Similea si Corina Chiriac au mai doborat un mit. Care este, de fapt, relatia dintre cele doua artiste

Angela Similea si Corina Chiriac, prietene la catarama! Cele doua iubite artiste ale anilor 80, desi au fost rivale o perioada, pare ca au ingropat adanc securea razboiului. Angela Similea si Corina Chiriac s-au impacat! Cele doua mari artiste care pareau ca nu pot empatiza sau rezona deloc, au gasit secretul pentru o relatie adevarata [] .

Care este considerata cea mai frumoasa floare din lume? Nu te-ai fi asteptat tocmai la ea

Indiferent daca ai sau nu o afinitate pentru flori, de-a lungul timpului, ti-ai dezvoltat niste preferinte in acest domeniu si, pe unele dintre ele, le consideri cele mai frumoase. La ora actuala, centralizate, exista mai mult de 200. 000 de specii de flori raspandite in fiecare colt al mapamondului. Ele impresioneaza printr-un colorit aparte, se diferentiaza [] .

Motivul pentru care mii de romani merg la Cascada Cailor an de an. FOTO

Mii de romani merg an de an la Cascada Cailor, unul dintre cele mai frumoase locuri de pe meleagurile noastre. Situata in apropiere de statiunea turistica Borsa, in partea de nord-est a Muntilor Rondei, Cascada Cailor atrage nu doar prin peisajul de vis, ci si prin legendele sale. Este un loc ideal pentru a-ti petrece [] .

De ce se spune ca blondele sunt proaste? Mitul s-a nascut acum cateva secole. Iata care este explicatia

Nu exista om care sa nu fi auzit macar o gluma de-a dreptul delicioasa legate de blonde. Majoritatea dintre acestea sunt legate de faptul ca nu sunt deloc inteligente. Cum a ajuns sa se nasca aceasta preconceptie ? Blondele si inteligenta. Cum s-a nascut mitul? Cine nu a auzit vreodata bancuri despre blonde? Cum s-a [] .

Care este cea mai veche meserie din lume? Nu, nu este prostitutia. Ce indeletniciri aveau oamenii

Ai auzit deseori ca prostitutia este cea mai veche meserie din lume. in practica, realitatea pe care o cunoastem cu totii este gresita. indeletnicirile popoarelor din timpuri preistorice erau mult mai elaborate decat ai crede la prima vedere. De curand, una dintre cele mai vechi zicale a fost desfiintata. in medii academice, prostitutia nu mai [] .

Petru Mircea si fiul sau, la mormantul Madalinei Manole, pe ascuns. Motivul pentru care fac asta

Petru Mircea si fiul sau au mers la mormantul Madalinei Manole pe ascuns. Din pacate, motivul este ca sotul artistei nu a dorit sa se intalneasca la cimitir cu rudele. Decesul Madalinei Manole i-a adus o relatie extrem de rece lui Petru cu restul familei sale. Petru Mircea si fiul sau, pe ascuns la mormantul [] .

Ion Iliescu a fost externat. Care este starea de sanatate a fostului presedinte

Ion Iliescu a fost externat, anunta medicii de la Spitalul Elias. Fostul presedinte al Romaniei fusese internat pe 31 mai 2019, dupa ce se prezentase la spital cu febra. Reprezentantii spitalului au oferit detalii despre starea lui de sanatate prin intermediul unui comunicat. Ion Iliescu a fost externat Domnul Presedinte Ion Iliescu a fost externat [] .

BAC 2019: Doi elevi, eliminati de la proba orala de Limba si Literatura Romana. Care este motivul

Elevii claselor a XII-a au dat startul probelor examenului maturitatii. Din pacate, doi dintre acestia pare ca s-au impotmolit exact la primul pas, fiind eliminati de la competenta lingvistica la Limba si Literatura Romana de ieri, 3 iunie. De ce au trebuit sa paraseasca de urgenta sala? Doi elevi, eliminati de la prima proba a [] .

Florin Luca, economistul sef celei mai mari banci de stat: 4 argumente pentru care dobanzile sunt mai mari in Romania decat in tarile vest-europene

Riscul de tara, ponderea firmelor cu risc mare care a crescut de la 21% la 30% in ultimii 10 ani), gradul redus de bancarizare si politicile BCE sunt patru din motivele pentru care creditele in Romania sunt mai scumpe decat in alte state din UE, a explicat joi economistul sef al CEC Bank, Florin Luca in cadrul conferintei Banking 365: Banca Viitorului organizata de Oxygen Events.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )