Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anda Adam regreta ca nu poate participa la parada militara de 1 Decembrie

ADPM ADPM,
Anda Adam regreta ca nu poate participa la parada militara de 1 Decembrie

Anda Adam sustine ca si-ar fi dorit ca anul acesta sa poata participa la parada militara ce va avea loc pe bulevardul Kiseleff din Bucuresti. Din pacate, artista va trebui sa onoreze doua concerte, mai intai intr-un mall din Bucuresti, la initiativa unui post de radio, si altul la Ramnicu Valcea. Continue reading . continuă pe ADPM

Exclusiv! Anda Adam, sexy intr-o rochie transparenta, cu pantofi de 1000 de dolari Olcay Gulsen

Anda Adam a avut una din cele mai memorabile aparitii la petrecerea Cosmopolitan, desfasurata aseara la Silver Church Bucuresti. Artista a imbracat o rochie din tulle rosu cu insertii de paiete, descoperindu-I o mare parte din trup. Ca accesoriu, Anda a ales o pereche de pantofi exclusivisti Olcay Gulsen, preferati de vedetele de la Hollywood, al caror pret sare de 1000 de dolari. Continue reading .

Parada militara de 1 Decembrie: Restrictii de trafic in Capitala

Traficul rutier va fi restrictionat, sambata, in Capitala, pentru parada militara organizata de Ziua Nationala a Romaniei. Astfel, intre orele 09. 00, circulatia va fi inchisa total pe sos. Kiseleff, intre Piata Presei Libere si Piata Victoriei, pe str. Alexandru Constantinescu, intre Piata Arcul de Triumf si bd. Marasti, pe bd. Maresal Alexandru Averescu, intre Piata Arcul de Triumf si bd. Marasti si pe bd. Constantin Prezan, intre Piata Arcul de Triumf si Piata Charles de Gaulle. Intra in articol pentru a vedea strazile blocate si rutele ocolitoare .

Trafic rutier restrictionat in Capitala, pentru parada militara organizata de Ziua Nationala

Traficul rutier va fi restrictionat, sambata, in Capitala, pentru parada militara organizata de Ziua Nationala a Romaniei, se arata intr-un comunicat al Brigazii Rutiere Bucuresti. Astfel, intre orele.

Repetitia generala pentru parada militara de 1 decembrie, anulata

Ministerul Apararii Nationale informeaza ca repetitia generala pentru parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei in Piata Arcului de Triumf, programata a se desfasura miercuri, 28 noiembrie, ora 11. 00, a fost anulata, arata un comunicat de presa remis redactiei.

Bugetul MAI a fost suplimentat de Guvern cu 200.000 lei, pentru parada militara din Bucuresti.

Bugetul pe acest an al Ministerului Administratiei si Internelor MAI) a fost suplimentat de Guvern cu 200. 000 lei, pentru a se asigura participarea cu tehnica si efective la parada militara nationala de 1 Decembrie din municipiul Bucuresti, potrivit Mediafax. Banii vor fi alocati din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului. In urma cu o saptamana, Guvernul a alocat 400. 000 lei in vederea asigurarii participarii Ministerului Apararii Nationale, cu tehnica si efective, la parada .

Victor Ponta modifica ora repetitiilor pentru parada militara de 1 decembrie: Ne injura bucurestenii, facem noaptea

Miercuri nu vom mai avea parte de repetitii, pentru parada de Ziua Nationala a Romaniei. Decizia a fost luata astazi de premierul Victor Ponta, din cauza blocajelor rutiere, care au avut loc in zona Arcului de.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )