Libnet.ro
UNICEF

17:16

Trafic rutier restrictionat in Capitala, pentru parada militara organizata de Ziua Nationala

Antena3 Antena3,
Trafic rutier restrictionat in Capitala, pentru parada militara organizata de Ziua Nationala

Traficul rutier va fi restrictionat, sambata, in Capitala, pentru parada militara organizata de Ziua Nationala a Romaniei, se arata intr-un comunicat al Brigazii Rutiere Bucuresti. Astfel, intre orele. continuă pe Antena3

Trafic rutier restrictionat in Capitala, pentru parada militara organizata de Ziua Nationala

Traficul rutier va fi restrictionat in Capitala luni, miercuri si sambata, 1 decembrie, pentru parada militara organizata de Ziua Nationala a Romaniei. Potrivit Brigazii Rutiere.

Trafic rutier restrictionat in Capitala, pentru parada militara organizata de Ziua Nationala

Traficul rutier va fi restrictionat in Capitala luni, miercuri si sambata, 1 decembrie, pentru parada militara organizata de Ziua Nationala a Romaniei. Potrivit Brigazii Rutiere Bucuresti, vor fi dispuse masuri in sensul fluidizarii si restrictionarii.

Trafic restrictionat in Capitala pentru parada de Ziua Nationala. De la ora 9:00 nu se circula pe Bulevardul Kiseleff

Traficul rutier va fi restrictionat in Capitala luni, iercuri si sambata, 1 decembrie, pentru parada militara organizata de Ziua Nationala a Romaniei, a anuntat Politia Rutiera Bucuresti. Vedeti in articol ce trasee vor fi inchise si pe ce rute ocolitoare puteti circula.

Peste 1.500 de cadre militare dar si ofiteri MApN, MAI, SRI si SPP participa la pregatirile pentru parada militara

Peste 1. 500 de militari si tehnica militara apartinand MApN, MAI, SRI si Serviciului de Protectie si Paza vor participa, luni si miercuri, la pregatirile pentru parada militara organizata cu ocazia Zilei.

Repetitia generala pentru parada militara de 1 decembrie, anulata

Ministerul Apararii Nationale informeaza ca repetitia generala pentru parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei in Piata Arcului de Triumf, programata a se desfasura miercuri, 28 noiembrie, ora 11. 00, a fost anulata, arata un comunicat de presa remis redactiei.

Bugetul MAI a fost suplimentat de Guvern cu 200.000 lei, pentru parada militara din Bucuresti.

Bugetul pe acest an al Ministerului Administratiei si Internelor MAI) a fost suplimentat de Guvern cu 200. 000 lei, pentru a se asigura participarea cu tehnica si efective la parada militara nationala de 1 Decembrie din municipiul Bucuresti, potrivit Mediafax. Banii vor fi alocati din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului. In urma cu o saptamana, Guvernul a alocat 400. 000 lei in vederea asigurarii participarii Ministerului Apararii Nationale, cu tehnica si efective, la parada .

Victor Ponta modifica ora repetitiilor pentru parada militara de 1 decembrie: Ne injura bucurestenii, facem noaptea

Miercuri nu vom mai avea parte de repetitii, pentru parada de Ziua Nationala a Romaniei. Decizia a fost luata astazi de premierul Victor Ponta, din cauza blocajelor rutiere, care au avut loc in zona Arcului de.

Restrictii de circulatie saptamana viitoare in Bucuresti, pentru parada de Ziua Nationala

Traficul rutier va fi restrictionat in Capitala luni, miercuri si sambata, 1 decembrie, pentru parada militara organizata de Ziua Nationala a Romaniei. Potrivit Brigazii Rutiere Bucuresti, vor fi dispuse masuri in sensul fluidizarii si restrictionarii traficului, in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti sau atunci cand situatia va impune acest lucru.

Peste 1.500 de militari participa la pregatirile pentru parada de 1 Decembrie.

Peste 1. 500 de militari si tehnica militara apartinand MApN, MAI, SRI si Serviciului de Protectie si Paza vor participa, luni si miercuri, la pregatirile pentru parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in Piata Arcului de Triumf din Bucuresti. Potrivit unui comunicat al MApN, pregatirile vor incepe de la ora 11. Ministerul Apararii Nationale va participa anul acesta la Parada organizata la 1 Decembrie cu peste 1. 300 de militari, tehnica de lupta ale tuturor .

Repetitia generala pentru parada de 1 Decembrie a fost ANULATA

Update 15:00- Repetitia generala pentru parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in Piata Arcul de Triumf, programata a se desfasura miercuri, incepand cu ora 11,00, a fost anulata,.

ştiri din Auto

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )