Libnet.ro
UNICEF

13:45

Andreea Balan, paraseste Romania pentru iubitul american? Vezi ce spune vedeta!

Devorator Monden Devorator Monden,
Andreea Balan, paraseste Romania pentru iubitul american? Vezi ce spune vedeta!

Pe zi ce trece relatia Andreei Balan cu iubitul american e din ce in ce mai serioasa si au impreuna. continuă pe Devorator Monden

Simona Halep: Sunt complet refacuta si pregatita pentru sezonul american

Jucatoarea de tenis Simona Halep, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca este complet refacuta din punct de vedere fizic si pregatita pentru sezonul american, unde va incerca sa-si apere punctele pentru a se mentine in topul WTA, transmite Mediafax.

Simona Halep spune ca s-a refacut complet: Voi incepe in curand antrenamentele pentru sezonul american

Romanca Simona Halep spune ca si-a revenit complet din punct de vedere fizic, declarand, miercuri, ca se simte pregatita pentru sezonul american, scrie Mediafax. La inceputul lunii august voi pleca in.

Simona Halep, pregatita pentru turneul american. US Open, principalul obiectiv

Simona Halep se pregateste pentru deplasarea in SUA, acolo unde va participa la celei trei mari turnee americane, printre care si US Open. Halep a semnat un contract de sponsorizare cu Dedeman, eveniment la care si-a facut publice obiectivele pentru perioada urmatoare.

Acord intre Coreea de Sud si Romania pentru deschiderea unui centru de cercetare IT in Bucuresti

Ministerul Stiintei din Coreea de Sud si Ministerul pentru Societatea Informationala din Romania au deschis, miercuri, un centru de cercetare IT la Bucuresti. Colaborarea dintre cele doua tari presupune derularea mai multor proiecte la noul centrul in.

Ponta: UE si SUA se pot baza pe Romania pentru actiuni hotarate

Partenerii americani si europeni se pot baza pe Romania in aceste momente dificile, pentru actiuni hotarate si pentru responsabilitate politica si morala a Federatiei Ruse, a declarat premierul Victor Ponta, cu referire la situatia politica ulterioara doborarii unui avion Malaysian Airlines in zona controlata de rebelii prorusi din Ucraina.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )