Libnet.ro
UNICEF

06:30

Andreea Esca socheaza pe toata lumea! Unde a plecat in vacanta dupa episodul COVID-19

Antena3 Antena3,
Andreea Esca socheaza pe toata lumea! Unde a plecat in vacanta dupa episodul COVID-19

Andreea Esca a trecut prin momente grele, in urma cu aproximativ doua saptamani, cand a recunoscut ca atat ea, cat si sotul si fiul ei au fost infectati cu coronavirus. Aceasta a povestit cu lacrimi in ochi despre cosmarul prin care a trecut si cat de greu i-a fost sa afle ca sotul sau a fost dus la terapie intensiva. continuă pe Antena3

Andreea Esca: La o boala care sa schimbe mersul lumii in cateva luni si careia sa nu-i dam de cap, cu toata stiinta anului 2020, nu m-as fi gandit

Vedeta PROTV Andreea Esca 47 de ani) a vorbit, intr-un editorial pentru AList Magazine, despre pandemia de COVID-19.

Ce face, de fapt, Andreea Esca, dupa ce s-a vindecat de COVID-19. Imagini surprinzatoare

Dupa ce a fost generat un adevarat scandal mediatic la aflarea vestii ca stirista Andreea Esca a fost infectata cu COVID-19, vedeta PRO TV a iesit intr-un interviu recunoscand acest aspect. Multa lume a criticat-o pentru lipsa imediata de atitudine, iar altii, conspirationistii, au demarat chiar si petitii online pentru a o demite din cadrul .

Andreea Esca, noi marturii despre coronavirus: ADEVARUL pe care publicul il astepta de mult

Vedeta Pro TV Andreea Esca, devenita pacientul-simbol al Romaniei in contextul pandemiei a vorbit despre COVID-19 si cum ne-a afectat aceasta vietile. De la prima declaratie cu privire la drama din propria.

Dana Budeanu, un nou mesaj violent. Da de pamant cu toata lumea

A aparut cel mai nou episod al Verdictului Politic, cu Dana Budeanu, in care controversatul designer vorbeste despre anumite restrictii care au fost introduse doar in Romania, nu si in lumea civilizata, si despre alianta dreptei pentru a castiga alegerile locale, in ciuda altor probleme majore, cum ar fi prabusirea economiei. Mai multe detalii, in .

Gheorghe Hagi a facut praf pe toata lumea dupa umilinta cu Sepsi: Nu ne-am odihnit destul 3 luni?

Viitorul Constanta a suferit o infrangere umilitoare pe propriul teren, scor 0-3, in fata celor de la Sepsi. Oaspetii au marcat toate golurile in prima repriza. Carnat, o dubla, si Stefanescu au marcat golurile pentru victoria echipei din Sfantu Gheorghe. La finalul meciului, Gheorghe Hagi a fost extrem de critic la adresa jucatorilor sai. Antrenorul .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )