Libnet.ro
UNICEF

11:30

Andreea Marin si Cove, PRIMELE IMAGINI iMPREUNA: Fanii sunt uluiti! Da, pana la urma s-a intamplat!

B1 B1,
Andreea Marin si Cove, PRIMELE IMAGINI iMPREUNA: Fanii sunt uluiti! Da, pana la urma s-a intamplat!

Cove, pe numele sau real Gabriel Covesanu, este unul dintre cei mai indragiti prezentatori de la noi. in ultima vreme, el a castigat simpatia publicului din postura de prezentator al emisiunii Vorbeste. continuă pe B1

Ce a gasit Andreea Marin in camera de hotel in care a fost cazata. Imediat a aratat imaginile fanilor

Andreea Marin a fost in vacanta in Grecia si a ramas surprinsa de ceea ce a gasit in camera de hotel in care a fost cazata. Vedeta a mers la sala de fitness a hotelului din Atena, unde toate aparatele erau din lemn, a facut o fotografie si a postat-o pe retelele de socializare. Andreea .

Stefan Banica si Lavinia Parva, primele imagini cu ei si bebelusul. Cat de fericiti sunt cei trei

Stefan Banica si Lavinia Pirva si-au intregit familia recent, iar rodul iubirii lor poarta numele Alexandru. Cei trei au fost surprinsi de fotoreporteri, duminica trecuta. Ai mai jos primele imagini cu ei si bebelusul. Stefan Banica si Lavinia Parva, primele imagini cu ei si bebelusul Trei copii, trei bucurii. Stefan Banica Jr. a trait din .

Andreea Marin tocmai a anuntat care este noua dieta minune: Din pacate nu toata lumea o sa-si permita asa ceva... (FOTO)

Andreea Marin se poate lauda cu o silueta de invidiat la cei 44 de ani ai sai. Vedeta a dezvaluit ca unul dintre secretele sale este dieta raw vegana pe care o tine uneori. Asta pentru ca nu poate renunta.

Cand Andreea Marin a scos portofelul, toata lumea din jur A RAMAS iNGROZITA: Da, chiar despre aceasta suma este vorba!

Andreea Marin traieste, de cativa ani, o poveste de dragoste cu diplomatul Adrian Brancoveanu, iar relatia lor pare ca devine din ce in ce mai serioasa. Asa se face ca cei doi au inceput sa faca.

NU MAI PUTEA RESPIRA... Anuntul TRIST a fost deja facut: Din pacate, e vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin a vorbit, recent, despre problemele de sanatate pe care le are, marturisind ca va trebui sa suporte o interventie chirurgicala delicata.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )