Libnet.ro
UNICEF

23:01

Andreea Marin, dezvaluiri neasteptate despre relatia cu noul iubit: Mi-as dori, dar trebuie sa vrea si Dumnezeu

Antena3 Antena3,
Andreea Marin, dezvaluiri neasteptate despre relatia cu noul iubit: Mi-as dori, dar trebuie sa vrea si Dumnezeu

Andreea Marin, a vorbit despre relatia cu noul ei iubit, Adrian Brancoveanu, consulul Romaniei in Libia, si a spus ca noua poveste de iubire a avut acceptul fiicei sale, aceasta avand un. continuă pe Antena3

BOMBA in lumea mondena! Andreea Marin, PRIMELE DECLARATII despre SARCINA! Zana a marturisit ca ...

Andreea Marin se simte o femeie implinita de cand l-a intalnit pe noul iubit. Iubeste si se simte iubita, iar noul partener a reusit sa-i castige increderea si sa o faca sa.

Andreea Marin, cu cel mai adanc decolteu de pana acum (FOTO)

De cand Cupidon a luat-o iar la tinta, mai exact din mai 2017, cand consulul Adrian Brancoveanu 32 de ani) i-a devenit iubit, Andreea Marin 42 de ani) indrazneste mai mult din punct de.

Andreea Marin, imagini-bomba pe retelele de socializare. E cel mai adanc decolteu pe care l-ati vazut pana acum la zana (FOTO)

Andreea Marin are 42 de ani, insa cu trecerea anilor indrazneste din ce in ce mai mult din punct de vedere vestimentar. in weekend, Andreea a fost gazda unui eveniment la Oradea, mai precis.

Ludovic Orban, despre relatia cu Klaus Iohannis: Am avut pozitii diferite legate de consultarile pentru formarea guvernului, dar avem in continuare o relatie de parteneriat

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat joi, la Libertatea live, ca a avut o pozitie diferita privind consultarile de la Cotroceni pentru formarea guvernului fata de cea a presedintelui Klaus Iohannis, adaugand insa ca relatia liberalilor cu presedintele este una de parteneriat.

Carmen Bruma a vorbit despre relatia cu partenerul de viata: Am facut mereu ce am simtit!

Carmen Bruma a stat la un pahar de vorba cu Ela Voineag. Vedeta TV a vorbit despre viata personala si care au fost cele mai fericite momente din viata ei. Dupa 3 ani si jumtate de cand sunt mama ma s.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )