Libnet.ro
UNICEF

19:00

BOMBA in lumea mondena! Andreea Marin, PRIMELE DECLARATII despre SARCINA! Zana a marturisit ca ...

B1 B1,
BOMBA in lumea mondena! Andreea Marin, PRIMELE DECLARATII despre SARCINA! Zana a marturisit ca ...

Andreea Marin se simte o femeie implinita de cand l-a intalnit pe noul iubit. Iubeste si se simte iubita, iar noul partener a reusit sa-i castige increderea si sa o faca sa. continuă pe B1

Andreea Marin, dezvaluiri neasteptate despre relatia cu noul iubit: Mi-as dori, dar trebuie sa vrea si Dumnezeu

Andreea Marin, a vorbit despre relatia cu noul ei iubit, Adrian Brancoveanu, consulul Romaniei in Libia, si a spus ca noua poveste de iubire a avut acceptul fiicei sale, aceasta avand un.

Oprah Winfrey, primele declaratii despre zvonurile ca ar candida la alegerile prezidentiale din SUA. Ce hotarare a luat vedeta TV

Oprah Winfrey a dezmintit zvonurile conform carora ar urma sa candideze la viitoarele alegeri prezidentale din Statelor Unite Ale Americii, in 2020.

Lupescu, primele declaratii despre alegerile FRF: Fostul international a explicat cum stau lucrurile in viziunea sa

Intr-o perioada in care fanii sportului din Romania urmaresc cu sufletul la gura evolutiile Simonei Halep la Australian Open, o stire legata de fotbal a atras atentia.

Andreea Marin, imagini-bomba pe retelele de socializare. E cel mai adanc decolteu pe care l-ati vazut pana acum la zana (FOTO)

Andreea Marin are 42 de ani, insa cu trecerea anilor indrazneste din ce in ce mai mult din punct de vedere vestimentar. in weekend, Andreea a fost gazda unui eveniment la Oradea, mai precis.

Andreea Marin, cu cel mai adanc decolteu de pana acum (FOTO)

De cand Cupidon a luat-o iar la tinta, mai exact din mai 2017, cand consulul Adrian Brancoveanu 32 de ani) i-a devenit iubit, Andreea Marin 42 de ani) indrazneste mai mult din punct de.

Primele declaratii ale jandarmului care a lovit protestatari la mitingul de sambata din Bucuresti

O jurnalista a reusit sa obtina primele declaratii ale jandarmului care ar fi lovit un batran la protestul de sambata din Bucuresti. Jurnalista l-a identificat pe jandarmul surprins pe imagini.

Hyundai dezvaluie primele informatii despre noua generatie Santa Fe

Hyundai a dezvaluit primele informatii despre Santa Fe. Noul model va avea premiera mondiala in februarie, inaintea debutului din cadrul Salonului Auto de la Geneva, care se va desfasura la inceputul lunii martie.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )