Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ludovic Orban, despre relatia cu Klaus Iohannis: Am avut pozitii diferite legate de consultarile pentru formarea guvernului, dar avem in continuare o relatie de parteneriat

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban, despre relatia cu Klaus Iohannis: Am avut pozitii diferite legate de consultarile pentru formarea guvernului, dar avem in continuare o relatie de parteneriat

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat joi, la Libertatea live, ca a avut o pozitie diferita privind consultarile de la Cotroceni pentru formarea guvernului fata de cea a presedintelui Klaus Iohannis, adaugand insa ca relatia liberalilor cu presedintele este una de parteneriat. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban, despre Viorica Dancila: inca mai are timp sa se retraga

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a declarat miercuri, la Iasi, ca premierul desemnat Viorica Dancila mai are inca timp sa se retraga inainte de votarea cabinetului in Pa.

De ce a ascuns Klaus Iohannis relatia cu Dan Adamescu

I770;n urma cu an, pe 25 ianuarie 2017, in cadrul dezbaterilor din plenul Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei, presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat cum comenteaza informatiile potrivit.

Cel mai activ senator PNL, avertizat de Ludovic Orban. Care o fi comportamentul meu deviationist?

Senatorul PNL Daniel Zamfir a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre avertizarea data de Ludovic Orban, cu privire la excluderea sa din partid. Liderul PNL.

Andreea Marin, dezvaluiri neasteptate despre relatia cu noul iubit: Mi-as dori, dar trebuie sa vrea si Dumnezeu

Andreea Marin, a vorbit despre relatia cu noul ei iubit, Adrian Brancoveanu, consulul Romaniei in Libia, si a spus ca noua poveste de iubire a avut acceptul fiicei sale, aceasta avand un.

Klaus Iohannis, mesaj pentru protestatari: Acesti oameni sunt... (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca oamenii care au partidipat la amplele proteste care au avut loc pe 20 ianuarie sunt de admirat pentru ca au iesit in strada in ciuda ninsorii abundente.

Klaus Iohannis, mesaj pentru PROTESTATARI: Acesti oameni SUNT... (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca oamenii care au partidipat la amplele proteste care au avut loc pe 20 ianuarie sunt de admirat pentru ca au iesit in strada in ciuda ninsorii abundente.

Klaus Iohannis, despre ce o recomanda pe Viorica Dancila pentru a ocupa functia de prim-ministru

Klaus Iohannis a explicat cum a ajuns la decizia pe care a luat-o, de a accepta propunerea PSD pentru functia de premier al Romaniei, si ce anume o recomanda pe Viorica Dancila, din punctul lui de vedere, sa.

Miscare-soc la Cotroceni. Klaus Iohannis da de inteles ca vrea un referendum

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti, intrebat despre posibilitatea ca in viitorul Executiv sa faca parte si persoane cercetate penal, ca astfel de persoane nu au ce cauta in fruntea.

Ludovic Orban il ameninta pe senatorul Daniel Zamfir cu excluderea din partid. Ce spune Zamfir: Eu ma asteptam sa ma felicite

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat joi, intr-un interviu pentru ziare. com, ca senatorul liberal Daniel Zamfir ar urma sa fie exclus din partid daca va continua pe linia unor atitudini neconforme cu deciziile partidului, referindu-se la proiectul de lege prin care Zamfir propune limitarea dobanzilor cu care bancile dau credite la 2,62%, criticat de banci si de BNR.

Scandal urias in PNL. Ludovic Orban ameninta un lider-cheie cu excluderea din partid

Ludovic Orban este suparat pe Dan Zamfir, senator PNL, si spune ca sunt proiecte asumate de partid care parcurg o procedura interna de vot si avizare si cele initiate individual de.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )