Libnet.ro
UNICEF

10:30

Andreea Marin a lasat orice rusine deoparte si s-a filmat in timp ce se schimba. Imagini cu vedeta in sutien

Playtech Playtech,
Andreea Marin a lasat orice rusine deoparte si s-a filmat in timp ce se schimba. Imagini cu vedeta in sutien

Andreea Marin a lasat orice rusine deoparte si s-a filmat in timp ce se schimba. Vedeta a facut videoclipul in momentul in care se afla in baie si se machia, inainte de a iesi in oras. Fosta zana a surprizelor se afla in vacanta si continua sa isi surprinda fanii cu postarile de pe retelele . continuă pe Playtech

Bomba: Ce s-a intamplat cu inelul purtat pe deget de Zana Surprizelor, Andreea Marin! (FOTO)

Andreea Marin si-a uimit fanii cu alegerea vestimentara pe care a facut-o! LACRIMI iN SHOWBIZ! BIATA, RONA HARTNER! AU DESCHIS TESTAMENTUL! DIN PACATE E ADEVARAT! AU FOST ULTIMELE IMAGINI Aceasta a ales un.

Soc! E vorba de Andreea Marin si iubitului tinerel: Ma asez pe o banca, privesc in jur si... (FOTO)

Andreea Marin iubeste sa calatoreasca la Paris. Desi a vizitat de multe ori capitala Frantei, aceasta sustine ca poate sta ore in sir la o masa, fara sa se plictiseasca, admirand.

ASA CEVA?! Andreea Marin SI-A FACUT DE CAP in vacanta, cu iubitul tinerel, chiar la MANASTIRE! Calugarii au ramas INTERZISI cand i-au vazut (FOTO)

Andreea Marin a petrecut o vacata de vis, in Grecia, alaturi de iubitul ei, Adrian Brancoveanu, angajat al Ministerului Afacerilor Externe MAE).

DEZVALUIRE FARA PERDEA facuta de Andreea Marin: UNEORI DUREAZA ORE iN SIR!

Dezvaluire dureroasa facuta de Andreea Marin. INCENDIAR! N-O SA iTI VINA SA CREZI CUM ARATA MIHAELA RADULESCU CAND ERA GRASA! FANII SI-AU FACUT CRUCE GALERIE FOTO) Se pare ca cei 25 de munca in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2456 seconds )