Libnet.ro
UNICEF

08:00

Andreea Paul: il invit pe Catalin Ivan sa mai invete ceva economie inainte de a ma contrazice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Andreea Paul: il invit pe Catalin Ivan sa mai invete ceva economie inainte de a ma contrazice

Prim-vicepresedintele PDL, Andreea Paul, considera ca purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, ar trebui sa apeleze la elementara documentare inainte de a face declaratii publice, acesta acuzand-o de dezinfomare cu privire la numarul somerilor din tara noastra, arata un comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Catalin Ivan ataca PDL-ul.

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a respins, sambata, acuzatiile prim-vicepresedintelui PDL Andreea Paul privind privatizarea CFR si afirmatiile acesteia legate de situatia locurilor de munca din Romania, subliniind faptul ca aceasta, desi este un politician tanar, isi face un titlu de glorie manipuland. Este trist faptul ca Andreea Paul Vass, un politician tanar, isi face un titlu de glorie incercand sa manipuleze. Toata lumea stie ca CSAT trebuie sa se pronunte asupra acestei .

Catalin Ivan: Toata lumea stie ca CSAT trebuie sa se pronunte asupra privatizarii CFR Marfa

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a respins, sambata, acuzatiile prim-vicepresedintelui PDL Andreea Paul privind privatizarea CFR si afirmatiile acesteia legate de situatia locurilor de munca din.

Andreea Paul: Daca privatizarea CFR Marfa ar fi fost corecta, Ponta si-ar fi asumat-o in nume personal

Prim-vicepresedintele PDL Andreea Paul a declarat, sambata, la Ramnicu Valcea, ca daca privatizarea CFR Marfa ar fi fost una corecta si de succes, Victor Ponta nu ar mai fi stat pe ganduri s-o plaseze in curtea CSAT,.

Andreea Paul: Daca privatizarea CFR Marfa ar fi fost una corecta, Victor Ponta n-ar mai fi plasat-o CSAT

Premierul Victor Ponta se spala pe maini de un eventual esec al privatizarii CFR Marfa, plasandu-l spre CSAT, a declarat, ieri, prim-vicepresedintele PDL, Andreea Paul, la Ramnicu Valcea.

Andreea Paul: Daca privatizarea CFR Marfa ar fi fost una corecta, Victor Ponta nu ar mai plasat-o in curtea CSAT

Prim-vicepresedintele PDL Andreea Paul a declarat, sambata, la Ramnicu Valcea, ca daca privatizarea CFR Marfa ar fi fost una corecta si de succes, Victor Ponta nu ar mai fi stat pe ganduri s-o plaseze.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )